Melyik a legnehezebb szak ezek közül?
Figyelt kérdés
BME VBK: Vegyészmérnök,Biomérnök,Környezetmérnök.
Vegyészmérnökként dolgozhat az ember Biomérnökként vagy Környezetmérnökként is?
2011. okt. 17. 10:27
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem ez nem is ide tartozik, talán tedda sulis kérdések közé
2/7 anonim válasza:
Szerintem ebben a sorrendben. Te de tényleg tedd át a kérdést, mert ott lehet valamelyik ilyen hallgató is válaszol. Nekem a vegyészmérnök lenne a legnehezebb, de tesóm biológus, és azt mondta a biomérnök se könnyű. Környezetmérnök ismerőseim elvannak viszonylag. De most szerintem az első kettőre van nagyobb kereset. A második kérdésedre nem tudok válaszolni. Azt tudom, hogy a vegyészmérnököknek van közük a környezetvédelemhez, és szerintem elhelyezkedhetsz környezetmérnöki területen is, de nem hinném hogy dolgozhatnál környezetmérnökként, mert az műszakis inkább.
4/7 anonim válasza:
Vegyészmérnök, és sajnos sokan nem is találnak állást az 5 év küszködés után. A másik 2 könnyebb, de ott sem biztosított az állás...
5/7 A kérdező kommentje:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:39
És ha valak doktorál, akkor már dolgozhat környezetmérnökként?
A PhD-t úgy kapják ,hogy bio-környezet-vegyészmérnöki tudományok.
2011. okt. 17. 10:44
6/7 anonim válasza:
Gőzöm sincs. Akkor biztos. De az már nagyon tud, aki ledoktorál:) Biztos van átfedés a szakok között, de a vegyészmérnökök a talajremediáció műszaki megtervezését és kivitelezését már nem biztos hogy tanulják, vagy mindenütt tanulják. A biomérnökök pl szerintem tanulnak fajokat, növényhatározást, magyarul latinul stb, míg a vegyészmérnökök nem tudom, nem hinném. De egyik tanárom vegyészmérnök, és talajremediált területek talajmintáit vizsgálja, szóval van mód rá, csak nem biztos hogy 100%-ig abban dolgozol (mivel vegyészmérnök lennél így gondolom valami laborban lennél:) Amúgy volt kint Kolontáron is:) Amúgy ezek nagyon összefüggnek. De doktorival biztos dolgozhatnál akármelyik területen.:)
7/7 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, ha egy karon indul akkor lehet. Nem a BME-re járok. Biztos hogy vannak közös tárgyaik. Én csak ismerőseimtől hallottam ezekről a szakokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!