Kötelezhet rá az iskola hogy rajt legyek a tablón?
Elvileg nem kötelezhet, de hidd el, megéri :)
Élőben egészen szép lány vagyok, de egyáltalán nem fotogén, rólam csak borzalmas képek készülnek. Utáltam az osztályomat, mert kiközösítettek (én tanultam, ők meg szétverték az órákat). Eszembe sem jutott, hogy ne legyek rajta, sőt, az sem érdekelt, hogy bambán vigyorgok. Visszanézve én vigyorgok a legjobban, talán előre tudtam, hogy én bekerülök az áhított helyre, ők nem :D A fotós általában retusálja a képeket. Hidd el, kár kihagyni :)
az utolsónak igaza van
azok a képek, amik a tablóra kerülnek szana-szét vannak photoshopozva. Előtte elmész fodrászhoz, esetleg kozmetikushoz. Ha netán szemüveges vagy azt leveheted. Ha esetleg nem szép a mosolyod (mint nekem), akkor csukott szájjal mosolyogsz. Nem tudom mi egyéb lehet még... Szerintem ne hagyd ki:)
Igen lány vagyok.
És nem vagyok fotogén. Az általános iskolás tabló fotózáson olyan szarok lettek a képeim, hogy egy másik nap el kellett mennem újakat csináltatni.
Te nem csúnya vagy hanem hisztis mint egy pi.csa.
Nem véletlenül vagyok durva... Nem vagyok bunkó csak ébredj már fel...
az életben 100000 olyan dolog lesz amit meg kell csinálnod, még ha nem szereted akkor is.
Szedd össze magad, és lépj túl a hisztizésen. Állítólag hamarsoan felnőtt ember leszel!
Mondtam hogy hisztis pi.csa vagy.
Ezen kellene túltenni magad és gördülékeny lenne az életed...
Nálunk is volt egy iylen ribi. Aze gyedüli lány az egész műszaki szakközépben. Hisztizett állandóan nek semmi nem tetszett. Egyzser leordítottuk a fejét úgy istenesen, hogy szedje már össze magát. Felkerült a tablóra tökszépen kiretusálták, és azóta is nagyon jóban vagyunk vele. Csak egy "pofon" kellett neki. Neked is ez kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!