Kötelezhet az iskola hogy járj kórusra amikor év elején nem is jelentkeztél?
Figyelt kérdés
Ha nem jársz igazolatlan óra és 5-ről 2-es magatartás.2010. márc. 1. 18:23
1/5 anonim válasza:
Ha mindenkinek kötelező,akkor persze.
2/5 anonim válasza:
Nálunk a suliba bement az énektanárnő minden osztályba,és kiválasztotta a gyerekeket.Ha nem akart járni,akkor írni kellett kérelmet a tanárnőnek.:-(((
3/5 anonim válasza:
Nem lehet kötelező (hacsak nem zenei tagozat), csak a tanítási óra kötelező. A)variáció: csak fenyegetőznek B)variáció: tényleg megteszik (ez nagyon nem valószínű), ez esetben be kell menni a szülőknek az igazgatóhoz, önkormányzathoz, ez teljesen jogtalan.
4/5 anonim válasza:
amikor én lettem elsős, akkor váltott arculatot az iskola, új név.. de nem ez a lényeg.
az énektanárnő kitalálta, hogy az elsősöknek legyen kötelező járni énekkarra.. senkinek sem volt kedve, erre igazgatónéni is beszállt, így pláne muszáj volt.. azt mondták csak 1 év, jövőre az új elsősök jönnek.. délutáni program volt, az kapott csak mentességet, akinek ment a busza (elég sokan lettek hirtelen :D)
így a koleszosok és a városiaknak kellett járni, elég borzalmas volt, de kibírtam.
5/5 anonim válasza:
Nálunk általánosba lányoknak és fiúknak is 8 évig kötelező volt a kórus és a hangversenyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!