Erre kötelezhet az iskola?
Figyelt kérdés
Kitalálták, hogy a március 15-öt a mi osztályunknak kell megrendezni, de erről minket nem kérdeztek meg. Mondtam, hogy én 15-én nem fogok bejönni (vidéki vagyok), egy az hogy nincs busz, a másik meg hogy szünet van, az a lényeg. Azt mondták, hogy akkor igazgatói, mert ez kötelező. Erre kötelezhet? Nem tanítási idő tudtommal.2010. márc. 4. 16:18
1/10 A kérdező kommentje:
ja igen, és nem mindenkinek kötelező, csak nekünk..
2010. márc. 4. 16:18
2/10 anonim válasza:
nem..elvileg az ünnepségeket is előtte rendezik meg:S
15-re nem szervezhetnek semmit!
3/10 A kérdező kommentje:
városi lesz ez 15én, azt is kihagytam bocs.
2010. márc. 4. 16:21
4/10 anonim válasza:
Nem kötelezhet, iskolán kívüli tevékenységre meg pláne nem.
5/10 anonim válasza:
Keresgéltem a neten és ezt találtam, nézd meg az első keretezett szöveget:
Ez alapján március 15-re is ugyanaz vonatkozik, mint május elsejére, illetve az összes többi munkaszüneti napra: NEM kötelezhet az iskola a városi programon való részvételre.
6/10 A kérdező kommentje:
értem, kösz. Csak páran azt mondták, hogy azért kötelezhet mert hogymi szervezzük, de ezt olvasván rájöttem, h sehogy sem kötelezhet
2010. márc. 4. 17:05
7/10 A kérdező kommentje:
de akkor ebbe biztos hogy a márc. 15 is beletartozik ugye?
2010. márc. 4. 17:10
8/10 anonim válasza:
Nem kötelezhet semmire ünnepnapon.Oda mész,ahova akarsz.Ha igazgatóit adnak leszarni.
9/10 A kérdező kommentje:
hát ha van erre törvény, akkor nemhiszem h ad
2010. márc. 4. 21:36
10/10 anonim válasza:
3. vagyok. Nem hiszem én sem, hogy adnának igazgatóit, de ha mégis, akkor pont, hogy nem leszarni kell, hanem tájékoztatni az igazgatót, hogy ezt így nem lehet. Ha hagyod, akkor jövőre is meg fogják csinálni meg azután is, mert ez lesz rá a precedens, hogy egyszer már jártak el így.
Írj majd jövő héten, hogy mi lett a vége, érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!