Kötelezhet rá az iskola hogy rajt legyek a tablón?
Figyelt kérdés
18 vagyok és ha minden igaz jövőre ballagok.2011. aug. 24. 02:35
1/21 A kérdező kommentje:
Az okok a következők:
-utálom az egész iskolát
-utálom a tanárokat, mert pofára mennek
-utálom az osztálytársaimat, mert bunkók
-csúnya vagyok
-a smink nem segít rajtam, higgyétek el, így van, nekem az sem áll jól
-nem akarom, hogy mindenki rajtam röhögjön
-kiteszik a városba is és azt sem akarom, hogy ott röhögjenek, hogy milyen csúnya vagyok, milyen hülye nevem van,stb.
2011. aug. 24. 02:43
2/21 A kérdező kommentje:
Persze a költségekbe beszállnék.
2011. aug. 24. 02:43
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem kötelezhet, mert a beleegyezésed nélkül senki sem készíthet/tárolhat rólad fotót. Azért kérdezd meg.
7/21 anonim válasza:
nálunk volt olyan aki csak a nevét tetette rá
8/21 anonim válasza:
Nem kötelezhet, de nálunk pl azt mondták, hogy a szóbelin az elnök kap egy kisméretű tablót, hogy be tudja azonosítani az embereket... Jó, ha rajta vagy, de nem erőszak a disznótor...
9/21 anonim válasza:
én sem akartam felkerülni (általánosban) aztán dumáltak a tanárok össze vissza hogy akkor egy üres hely lesz ott a nevem és aláfirkantanak valami lejárató szöveget.én nem akartam felkerülni de mégis most ott vírítok...
10/21 anonim válasza:
Ugye, dunántúli vagy?
Egyébként a felsorolt indokokkal próbálod igazolni, hogy miért nem akarsz szerepelni a tablón. Pedig az egy örök emlék! Ne butáskodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!