Szeptembertől fog közületek valaki a SZÁMALK suliba járni? Legfőképpen a gyógypedagógiai asszisztens képzésre jelentkezettek érdekelnének!
Figyelt kérdés
Esteleg, ha valaki tud róla több információt adni, milyen a képzés, tanárok stb. azt is megköszönném! :)))2011. aug. 14. 15:00
11/23 anonim válasza:
igen, de így is elég messze vagyok tőle:S
és te hol laksz?:)
12/23 A kérdező kommentje:
Én Ózdon, sajnos... :)
2011. aug. 21. 10:06
13/23 anonim válasza:
fú, jó messze van! remélem sikerül elküldeniük, hogy elintézhesd a kolit!:)
14/23 anonim válasza:
Sziasztok!
Én is beiratkoztam a Számalk suliba, még Augusztus elején és azt mondták, hogy majd értesítenek a tanévnyitó idejéről meg stb..de még eddig semmilyen értesítést nem kaptam! Nem tudjátok mindenkinek egy időben lesz a tanévnyitó vagy eltérő lehet?!
Előre is köszi a válaszokat!
15/23 A kérdező kommentje:
Szia! Regisztráltál már a suliba? :)
Akkor adtak egy meghívót, de ezek szerint te nem kaptál :S Az van rajta, hogy az évnyitó:
szept. 1-jén: 10 óra: idegenforgalom, kereskedelem, marketing és pénzügy
11 óra: egészségügy, pedagógia, szociális.
Remélem segítettem.. :)
2011. aug. 23. 18:11
16/23 anonim válasza:
szerintetek ünneplőbe kell menni?:)
mármint fehér blúz, fekete alsó...
17/23 A kérdező kommentje:
Húú, hát én szerintem igen :)
2011. aug. 25. 21:52
18/23 anonim válasza:
remélem hűvös lesz az idő, akkor én is felveszem a fehér blúzomhoz a fekete nadrágom:)szóval akkor teljesen ünneplőben lennék:)
19/23 anonim válasza:
szia! újra itt:)
te is megkaptad az e-mailt?
mi ez a szintfelmérős dolog?:O
20/23 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem nem jött e-mail. :O neked mit írtak?
2011. aug. 30. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!