ELTE - Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar VAGY SZTE - JGYPK - gyógyppedagógiai szak?
Úgy hallottam, hogy az SZTE a legjobb iskola az egész országban.
Szeged is szépen húzza már fel magát. Attól függ milyen szakra akarsz menni. A két egyetem más tudást ad. Mindkét egyetemről jövő emberkékkel volt szerencsém együtt dolgozni és hidd el ha megkapsz egy gyereket/csoportot, az lesz a lényeg, hogy mennyire vagy kreatív, megértő stb. Ha el fogadsz egy tanácsot akkor olvass rengeteget. Könyvek százait olvastam el szinte minden ilyen témában ( ha felvesznek akkor majd meglátod, hogy a minden ilyen téma, a jogtól a neuropszichológián át egész sok mindent takar) és ezek a könyvek , meg a tenni akarás többet segített, mint bármelyik iskolai oktatás.
A munkáltató egyébként nem tesz különbséget. Nagyon kevesen vagyunk és egyre több helyre kellünk, így örülnek ha vagy. Csak Hajdú- Bihar Megyében legalább 10 helyet tudok neked mondani, ahova keresnek gyógypedagógust.
Abszolút nem gáz helyen van a Bárczi. A 9.kerületben van. A 3-as villamos ott jár és az tömegközlekedés szempontjából nagyon jó. Meg a 3as metró is ott jár.
Én a bárczira szavazok. ott tanít egy nagyon jó ismerösöm. Mondjuk nehezebbnek nehezebb az tuti,de megéri. A Bárczinak van elméleti/vagy gyakorlati? tömbje is a Damjanich utcában. A 7.kerületben.Ott pedig vmelyik troli jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!