Várjátok már az iskolát?
21:13 Sosem nyaltam a magyartanárnak, mégis megtanultam helyesen írni, nem úgy, mint TE, megtanultam kulturáltan fogalmazni, nem úgy, mint TE, és nem volt szükségem az etikatanárra ahhoz, hogy tudjak viselkedni.
Amúgy elgurult a nyugtatód, tessék, megtaláltam. ; )
Husom! <3
Ha figyeltél volna, rájöttél volna, hogy már elvégeztem a gimnáziumot, 18 vagyok, kedves husom. Ha már ilyen szépen kérted, itt van a kommented kijavítva:
Légy szíves javítsd ki a helyesírási hibáimat, drága, kíváncsi vagyok, menni fog-e. xD Az látszik, hogy etikát nem tanultál, nem is tudsz értelmesen megnyilvánulni, sőt, még a kérdésre sem tudsz válaszolni. Ez gáz. :D Amúgy meg kis 14-15 évesekkel én nem foglalkozom, ahhoz túl büszke egyetemista vagyok, hogy kis pisisekkel vitatkozzak, akiket még egy discóba se engednek be. xD Vér cikik vagytok. :D:D
Az etika és az értelmes megnyilvánulások közötti kapcsolatot nem igazán értem, de szokták mondani, hogy hülyegyereknek anyja se érti a szavát. :D Érvelésről pedig nyilván nem hallottál még szerény 12 éved során, ugyanis a sértéseid semmivel sem támasztod alá, ezért nem is veszem komolyan, ha nem haragszol.
A büszke egyetemista fejeddel meg kinyalhatod a s_ggem, el tudom képzelni, milyen büfészakon vagy, remélem, azért sokat nem fogsz bukdácsolni, és nem maradsz ott senki nyakán a kelleténél tovább. Bulizd nyugodtan végig az egyetemet, öt év múlva feltétlenül visszajövök ide a friss diplomámmal, és körberöhöglek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!