Várjátok az iskolát?
ha igen miért, ha nem akkor miért nem?
kort is írjatok!;)
nem, nem, NEM!
mert most megyek középsuiba, ahol nem lesz valami jó osztályom, ill. a kémia/matek/fizika gondolatától is rettegek. matekból nagyon hülye vagyok..
15/L
Igen. Mert szeretnék már találkozni a csoporttársakkal, lesz egy csomó érdekes tárgyam, jobban szeretem a várost, ahol tanulok, mint a szülővárosom.
De azért a tanulást nem várom, annyira nem vagyok perverz:)
20/L
,,nem vagyok annyira perverz" ! :D
hát a matek-fizika-kémia gondolatától fhúú..a hátamon már kukkra áll a szőr!sík hülye vagyok ezekből!inkább humán beállítottságú vagyok!
22:48 szépen megfogalmazta, amit írtam volna :) Nagyon szét vagyunk szórva az országban, várom már a hétvégét, hogy visszaköltözhessek a koliba, mert csak fb-n tudjuk tartani a kapcsolatot. De én vagyok annyira percerz, hogy várom már az előadásokat, egyrészt, mert érdekel, amit tanulok, másrészt, mert azok alatt lehet a legjobban aludni, vagy ökörködni a többiekkel :P
Amit nem várok, azok a hajnali gyakorlatok, amikre jellemzően szemét módon lettek kiírva az időpontok :S
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!