Logisztikus szeretnék majd lenni, melyik iskolát válasszam?
BME műszaki menedzser szak logisztika szakirány
BGF műszaki menedzser logisztika szakirány
Köszönöm a választ, ment a plusz.
Eddig én úgy gondoltam, hogy a BGF nemzetközi gazdálkodás szakán szakosodnék majd logisztikusnak. Mi a véleményed?
Köszi a segítséget!
Úgy látom jártas vagy a kérdésben, így ha nem zavar feltennék még pár kérdést, illetve szeretném kikérni a véleményed. :)
Először is, mi a véleményed magáról a logisztikáról? Kicsit félek, hogy nagyon egyoldalú lesz (fősulin matek, infó..) a munkában pedig napi 8 óra egymagamban a gép előtt. Az viszont nagyon jó, hogy nyelveket tanulhatok.
Konkrétan nem tudom mit szeretnék, de a legtöbb tanárom azt mondta, hogy még egy gazdasági szakkal lehet kezdeni valamit és ez a nemzetközi gazdálkodás jó.
Régebben az idegenforgalom vonzott, mert nagyon szeretnék emberek között mozogni, szervezkedni és beszélni, de ugye ez állítólag egy büfészak. :/ (jelzem se pincérnő se portás nem szeretnék később lenni, mert hát akkor minek kellett a diploma?)
Ha lesz időd írj!:) Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!