Baj az, ha kihagyom a gólyaavatást?
Nem lesz semmi következménye, csak kihagysz egy életre szóló élményt.
Mind átestünk rajta és túléltük (a gimiben is és a főiskolán is). Ez csak egy poén. Mi annak idején kilencedikben egy hétig szakállkában jártunk (nekem ma is megvan), mások cumit hordtak, vagy papír gólyacsőrt :).
A hét végén volt az avatás, ahol vicces feladatokban kellett részt venni (egymás etetése bekötött szemmel stb.).
Nekem mikrofonba kellett volna énekelnem az egész iskola előtt, csak azért, mert csendesebb voltam, az átlagnál. Ott álltam az egész iskola előtt és mindenki rajtam röhögött, hogy ott állok, mint egy f..z.
Nálunk ez decemberben volt, januárban már másik iskolába jártam.
golyaavatäs=megaläzäs. Aki ezt jo poennak tartja, annak ne legyen nagyobb öröme, de kedves utolso,vannak olyan emberek,akik ezt a nagyfoku aläzäst egesz eletükben nem fogjäk birni feldolgozni , mert a s*ggreszeg, nagykepü,nagymenö majmok,(mint pl.TE)meg a xart is felnyalatnäk velük azzal, aki kicsit is szerenyebb,felenkek,halkszavuak.
A kerdezönek:semmit nem fogsz kihagyni,ugyis lesznek barätaid, a golya nelkül is.
ma 20:36.
kívánom neked,hogy téged is kb. 600 ember előtt alázzanak szét...
20:36os... 5 napig tartó megalázás, ami egy életen át elkísér, én pl a mai napig hallok olyan megalázó történeteket, amelyek 12 éve történtek... És bocsáss meg, hogy megbántalak, de nem mindenki lehet olyan csőlátással rendelkező egyén, akinek mindenki Józsi...
Kérdező: A mi gimis elsős avatónkon "játékos" feladatok voltak, bár semmi extra nem történt senkivel, nem voltak megalázóak, de az túlzás, hogy életre szóló lett volna, mert nem emlékszem rá, hogy mik voltak... Pedig csak 4 éve volt... De ez persze iskolafüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!