A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?
Én lány vagyok, mégis irtóztam ettől az egésztől. :P
Mondjuk tablón rajta vagyok, és ballagtam is, de a szalagavatóból nem kértem. Eleinte úgy voltam vele, hogy oké, közösség, meg minden... Esküszöm gondoltam, hogy vállalom, és táncolok. Na, de amikor már a harmadik "próba" is abból állt, hogy üvöltöztek egymással az osztálytársaim, meg sírtak, hogy mindenki a saját akaratát akarja érvényesíteni, mert ez a "nagy nap", stb... Akkor megundorodtam, és otthagytam az egészet. Odamentem a szalagtűzésre, és ennyi.
Mellesleg osztálykirándulásokra se jártam azután, hogy az elsőn végig egy szobában ültem, és azt néztem, ki merre hány a részegségtől...
Szóval én megértelek, habár azért lehetne különbséget tenni azok között, amik NEKED és családodnak vannak (tabló, ballagás), meg a sima rongyrázás között... De ezt is szíved joga eldönteni, és ha nem akarod, senki nem fog kötelezni.
És mielőtt nekem estek: rengeteg barátom van, nem vagyok embergyűlölő, bár tény, hogy nem járok diszkóba, meg ilyesmi, ellenben vannak más, közösségi hobbijaim. Szóval nem ezért nem akartam semmit a középiskolai osztályommal, hanem mert az a társaság nem fogadott be. (Megjegyzem, ez nem mindenkire igaz közülük, csak a hangadókra. A mai napik sokukkal tartom a kapcsolatot, és jól megvagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!