Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A középiskolai tablón kötelező...

A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én nem szeretnék rajta lenni és a szalagavatón sem akarok szerepelni és a ballagásra sem mennék el, ha nem muszáj. Ezekből mi az, ami kötelező?
2011. aug. 7. 00:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, mégis irtóztam ettől az egésztől. :P

Mondjuk tablón rajta vagyok, és ballagtam is, de a szalagavatóból nem kértem. Eleinte úgy voltam vele, hogy oké, közösség, meg minden... Esküszöm gondoltam, hogy vállalom, és táncolok. Na, de amikor már a harmadik "próba" is abból állt, hogy üvöltöztek egymással az osztálytársaim, meg sírtak, hogy mindenki a saját akaratát akarja érvényesíteni, mert ez a "nagy nap", stb... Akkor megundorodtam, és otthagytam az egészet. Odamentem a szalagtűzésre, és ennyi.

Mellesleg osztálykirándulásokra se jártam azután, hogy az elsőn végig egy szobában ültem, és azt néztem, ki merre hány a részegségtől...

Szóval én megértelek, habár azért lehetne különbséget tenni azok között, amik NEKED és családodnak vannak (tabló, ballagás), meg a sima rongyrázás között... De ezt is szíved joga eldönteni, és ha nem akarod, senki nem fog kötelezni.

És mielőtt nekem estek: rengeteg barátom van, nem vagyok embergyűlölő, bár tény, hogy nem járok diszkóba, meg ilyesmi, ellenben vannak más, közösségi hobbijaim. Szóval nem ezért nem akartam semmit a középiskolai osztályommal, hanem mert az a társaság nem fogadott be. (Megjegyzem, ez nem mindenkire igaz közülük, csak a hangadókra. A mai napik sokukkal tartom a kapcsolatot, és jól megvagyunk.)

2011. aug. 8. 11:56
 22/25 anonim válasza:
Én gyűlöltem az összes osztálytársamat, eltekintve egy-kettő kivételtől. Egy osztálykiránduláson se voltam velük. De ballagtam, szalagot tűztek rám, csináltak rólam képet, és szépen el lehet felejteni ezt az időszakot.
2011. aug. 9. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Akkor ha utálod miért jártál oda? egyébként nem kötelező!
2011. aug. 9. 13:05
 24/25 A kérdező kommentje:
Azért, mert kénytelen vagyok ide járni. :(
2011. aug. 9. 21:04
 25/25 anonim ***** válasza:
.
2016. júl. 28. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!