A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?
Figyelt kérdés
Tudom,egy kicsit fura ez a kérdés.Miért ne akarnék rajta lenni?,de az igazság az,h ez a 4év az osztállyal számomra kínszenvedés volt,finoman szólva nem szeretem őket.Most pénteken lett volna a fotózás,és vettem is egy nagy levegő,elmentem.A véletlen folytán,azonban lemondta a fotós és áttették a következő hétre,de én egyre inkább azt érzem,hogy nem akarom+megrögzötten hiszek a sorsban és azért gondolom,h nem volt véletlen a lemondás.Szóval hétfőn megkérdezem az oszt.főnökömet.de kíváncsi voltam a Ti véleménytekre is...:)köszi2010. márc. 7. 23:36
1/17 anonim válasza:
Innen nincs menekvés:) Ha közben meg is halsz, akkor is rajta leszel..
2/17 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?Tapasztalat?:D
2010. márc. 7. 23:44
3/17 anonim válasza:
nálunk volt 1 tanár, aki bedurcizott, és ő nincs rajta, pedig 4 évig tanított.
próbálj meg kibújni alóla, viszont így tablóképed sem lesz, ami azért szép emlék, meg igazolványba, indexbe is jó.
vagy te is vágd ki a hisztit, h oké, kell kép, de a tablóról bannolod magad :)
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi,majd próbálkozom.:)
2010. márc. 7. 23:56
5/17 anonim válasza:
Szerintem menj el, nem lehetsz ekkora lúzer. Szerintem jó dolog a tablón lenni.Bár azt, hogy normális osztályközösséged legyen, már nem pótolhatod!Sajnálom!
6/17 anonim válasza:
Én sem csípem az osztálytársaimat,mind tiszta debil,nem járnak bulizni sehova, stb,de a fotózáson részt vettem,azt a tablót ugyanis úgyse látom soha többé maximum amit megkapok kicsibe.Én is utálom az iskolámat,de hát kit érdekel ,hogy ki lesz rakva a suliba még 10 évig.Én milliomos leszek, a tanárok meg a sok gyökér szophatja a f'szt.
8/17 anonim válasza:
Nem hiszem h kötelező. Én aznap be sem mentem egyszer, meg volt olyan is h ténylegesen lebetegedtem szóval azért nem voltam rajta. Én nem hiszem h tanártól megkérdezném, elmennék orvoshoz és rákövetkező héten és azt mondanám h rosszul voltam és igazolást kérnék.. De am neked is egy emlék lenne, lehet h rossz, de én pl néha szívesen nosztalgiázok az ilyen képeken.
9/17 anonim válasza:
Utolsó, szerintem te az osztályképekről beszélsz. A kérdező viszont a tablóról, amit utolsó évben készítenek és az osztály tagjainak egy-egy portréképe van rajta+a tanároké. Ezt egyszer csinálják 4 év alatt.
Kérdező: szerintem nem hiszem, h megúszhatnád. Ahogy már mondták, ha közben meghalsz is, rajta leszel. Azért az más, ha egy tanár hiányzik a tablóról, mintha egy osztálytárs.
10/17 anonim válasza:
Szerintem menj csak be,ki lehet bírni. Nálunk csak tanár volt 1-2,aki nem jött el a fotózásra. De így utólag nem is baj,nem igazán tartoztak a kedvenceink közé. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!