Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A középiskolai tablón kötelező...

A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?

Figyelt kérdés
Tudom,egy kicsit fura ez a kérdés.Miért ne akarnék rajta lenni?,de az igazság az,h ez a 4év az osztállyal számomra kínszenvedés volt,finoman szólva nem szeretem őket.Most pénteken lett volna a fotózás,és vettem is egy nagy levegő,elmentem.A véletlen folytán,azonban lemondta a fotós és áttették a következő hétre,de én egyre inkább azt érzem,hogy nem akarom+megrögzötten hiszek a sorsban és azért gondolom,h nem volt véletlen a lemondás.Szóval hétfőn megkérdezem az oszt.főnökömet.de kíváncsi voltam a Ti véleménytekre is...:)köszi
2010. márc. 7. 23:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen, kötelező.

Azt hiszem 2 éve volt egy olyan végzős évfolyam, ahol megcsinálták a tablót, mindenik rákerült. Az egyik fiú megbukott érettségin, és évet kellett ismételnie. (De az előző osztályának a tablóján rajta volt)

2010. márc. 8. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Én is utáltam őket, de rajta voltam, végül is egyszer érettségizik az ember.
2010. márc. 8. 08:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg szép emlék, akármilyen rossz is az osztályod, nekem is szörnyű volt.

De ha másért nem, akkor azért menj el, hogy utána a gyerekeidnek mutogathasd, hogy nézd ez meg ez mekkora gyökér volt. :)

2010. márc. 8. 11:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,végül nem kérdeztem meg az oszt.főnökömet,féltem,h felhúzom vagy ilyesmi...:),de úgy döntöttem,h elmegyek,ennyit ki lehet bírni.
2010. márc. 8. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Jó döntés :)
2010. márc. 8. 15:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezőnek nem kötelező, de nem teszed zsebre amit kapsz érte. Bár ez mindenkinek a maga dolga. Attól fényképezkedni menj el, mert gondolom azért a családnak csak szeretnél fotót adni, viszont közöld akkor ofőddel, hogy a tablón nem kívánsz részt venni.
2010. márc. 8. 17:28
 17/17 anonim válasza:

Nem kötelező rajta lenni, ha nem akarsz. A mi iskolánkban volt már rá példa, hogy egy gyerek kihúzta magát minden alól. Azaz nem volt szalagavatón, tablón sem szerepelt, és a ballagásra sem ment el.

Ezt ofiddal kell megbeszélned, ha nem akarsz rajta lenni.

Mindent meglehet oldani, ha igazán akarod.

2012. ápr. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!