A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?
2. válaszoló vagyok.
Én is voltam így. 8.ba kerültem át egy uj iskolába ami általános iskola és gimi is egyben. Gyűlöltem, síró görcsel mentem be reggel és egész délután otthon bőgtem hogy hogy utálom. És alig vártam hogy vége legyen a 8. nak és elhúzhassak onnan... Ráadásul könnyen haverkodom, laza vagyok, nagy a pofám, de nem vagyok vékony, és aki nem ismer persze hogy ránézésre ítél holott én inkább mesztelenül járkálnék mint kínai ronda ruhákban. Elakartam zárkózni mindentől, azt mondtam hogy iskolába tanulni kell, órán figyelek a tanárra, 10 perc szünet hallgatok zenét, aztán nem kell nekem semmit foglalkozni a többiekkel. Aztán időközben spontán beilleszkedtem, ott is mindenki haver lett, rájöttek hogy jó arc vagyok, és a végén ott maradtam gimibe ahol most fogom kezdeni a 12. évfolyamot... És a bece nevemen ismer a gimibe mindenki amit 8.ba rám ragaszottak... Oh-la-la... :)
Kívánom mindenkinek hogy így szeressék az osztálytársai mint engem megszerettek MAGAM MIATT és nem színlelésből.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!