Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A középiskolai tablón kötelező...

A középiskolai tablón kötelező rajta lenni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én nem szeretnék rajta lenni és a szalagavatón sem akarok szerepelni és a ballagásra sem mennék el, ha nem muszáj. Ezekből mi az, ami kötelező?
2011. aug. 7. 00:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
semmi sem kötelező.
2011. aug. 7. 00:51
 2/25 anonim ***** válasza:
46%
Ilyenről még nem halottam... o.O Szalagavatói műsoron én sem szeretnék táncolni, de ugy tudom nem is kötelező csak "jó buli" a tablón lehetőleg az igazgató helyett akarok szerepelni... =D =D Ballagásba meg nem halsz bele... Mi a baj? Miért nem akarod??? Majd én felturbózom az önbizalmad... :)
2011. aug. 7. 00:52
 3/25 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék részt venni ezeken az eseményeken, mert én csak kényszerből járok ebbe a suliba és alig várom, hogy felszabaduljak és mehessek oda, ahová szeretnék! Szeretném a lehető legkevesebb időt ebben a "közösségben" tölteni, ezért, ha lehetséges csak a vizsgákra mennék be.
2011. aug. 7. 01:00
 4/25 anonim ***** válasza:
40%
És ha már kényszerből jársz be, akkor nem tudsz annyit megtenni, h beadsz egy tablóképet -.-" Sosem értettema z iyleneket, akik mindenből ki akarják húzni magukat
2011. aug. 7. 01:14
 5/25 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy mondod! :)
2011. aug. 7. 01:19
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező ezeken részt venni. Ezek csak ilyen közösségi dolgok, de ha te pont nem szereted ezt a közösséget, akkor javaslom is, hogy ne vegyél részt rajtuk. Kényszerből nem kell.
2011. aug. 7. 01:33
 7/25 anonim ***** válasza:
53%

2. válaszoló vagyok.

Én is voltam így. 8.ba kerültem át egy uj iskolába ami általános iskola és gimi is egyben. Gyűlöltem, síró görcsel mentem be reggel és egész délután otthon bőgtem hogy hogy utálom. És alig vártam hogy vége legyen a 8. nak és elhúzhassak onnan... Ráadásul könnyen haverkodom, laza vagyok, nagy a pofám, de nem vagyok vékony, és aki nem ismer persze hogy ránézésre ítél holott én inkább mesztelenül járkálnék mint kínai ronda ruhákban. Elakartam zárkózni mindentől, azt mondtam hogy iskolába tanulni kell, órán figyelek a tanárra, 10 perc szünet hallgatok zenét, aztán nem kell nekem semmit foglalkozni a többiekkel. Aztán időközben spontán beilleszkedtem, ott is mindenki haver lett, rájöttek hogy jó arc vagyok, és a végén ott maradtam gimibe ahol most fogom kezdeni a 12. évfolyamot... És a bece nevemen ismer a gimibe mindenki amit 8.ba rám ragaszottak... Oh-la-la... :)

Kívánom mindenkinek hogy így szeressék az osztálytársai mint engem megszerettek MAGAM MIATT és nem színlelésből.

18/L

2011. aug. 7. 01:35
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
Az élet nevű dologban azért részt akarsz venni?:)
2011. aug. 7. 01:55
 9/25 anonim ***** válasza:
8%
01:55 Kétlem, hisz arra is csak kényszerítették, ezért inkább ilyen tinis megoldást választ, h már csak dacból sem azt csinálja, amit kéne
2011. aug. 7. 01:56
 10/25 anonim ***** válasza:
36%
Igen, nálunk még a halott srác fotóját is feltették (autóbaleset).
2011. aug. 7. 02:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!