Melyik évben akarják bevezetni, hogy minimum 1 természettudományos érettségi kötelező legyen?
Szabadon választható tárgyként nagyon nem is tudsz mást választani:D
Miből akarsz,tesiből vagy rajzból?Szerintem az nehezebb,mert a készségtárgyakból még rosszabbak a gyerekek,mint a természettudományi tárgyakból.
Én speciel a törit nem tennén kötelező érettségi tárggyá,a múlt elmúlt.A jövő pedig a természettudományokban van.
Nem azt mondom,ne legyen egy általános műveltség töriből,de szerintem tök felesleges érettségi tárgynak.
De a magyar irodalom is kb ilyen.
Ha nem lenne töri és magyar, akkor nem lenne ekkora impaktja és szórása az egész érettséginek. Plusz szűrők, ennyi. Mellesleg alapesetben ezekre is tanulsz a gimiben, szóval felfogható memoritereknek, ami elősegíti hogy minden dolgot később gyorsabban seggelj be.
Egyébként tök felesleges lenne eltörölni ezeket, mert akinek nem fontos és van józan esze, mindkettőt kirázza négyesre össz-vissz egy hét tanulás alatt, akinek fontos az meg elmegy emeltre és ha már ott van, komolyabb szinten veszi. Szóval baromi felesleges és tök logikátlan az ötlet, amit felvetettél.
Mivel még nincsenek róla hírek, és ezeknek 4-5 év a lefutási idejük, így azt mondanám hogy 2018 után valamikor, persze ha nem tűnik el ez is a süllyesztőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!