A tanárnak van joga órán üvöltözni, kiabálni? Szétmegy a fejem.
Te egyáltalán felfogod a dolgokat amiket mondasz???
Csak hogy tudd eggy diáknak (és minden embernek egyébként) nem csak jogai de kötelességei is van. És attól h demokrácia van ez nem jelenti azt h semmit nem tehetnek számodra kötelezővé. És gondolom azért kiabál a tanár mert nincs más fegyelmezési lehetőségre esélye. Hidd el h így van. Talán nem a tanárt kéne hibáztatni hanem azt a valakit aki miatt kiabál....
Jehova barátom, sajnállak. Ez a világ nem neked való.
Sajnos vagy jehovaimádó maradsz vagy elfogadod, hogy a világ nem olyan amilyennek látni szeretnéd.
Pár év és a főnököd fog veled ordítani. Aztán vagy elviseled vagy nem, de ha nem akkor vagy éhendöglesz vagy mész szépen az aluljáróba jehova nevében tarhálni.
Szerintem még időben változtass a világnézeteden, mert pár év múlva hatalmas pofonok érnek majd.
Én egy éve fejeztem be a gimnáziumot és sajnos nem a legjobb iskolában és így volt pár állandó barom akivel gondok voltak (beszélgettek-zenét hallgattak szal zavarták az órát). Ilyen esetekben sok tanár nem tud mit csinálni mint leordítani a fejét és ezzel talán a helyére tudja a diákot tenni. A hiba nem a tanárban van aki ordibál, ez akkor lenne igaz ha ok nélkül tenné. Szerintem te nem jehova tanúja vagy hanem az egyik diák akivel üvöltözik a tanár, kedves kérdező :P de ha nincs igazam akkor sorry.
Mellesleg ha tényleg ennyire belefájdul a fejed akkor beszélj az osztálytársaiddal akikkel probléma van és akkor máris nem adsz okot a tanárnak az ordibálásra :)
19/f
Természetesen nem ok nélkül ordibál, de normálisan is meg lehetne sztem oldani ezeket a dolgokat, nem ilyen primitív módon. Miért van akkor igazgató az iskolákban, meg a temérdek egyéb láblógató? Az órán szabálytalankodókat ezekhezz kell irányítani, meg az egyéb gyerekvédelmi szolgálatokhoz, akkor azok mire fel vannak? Annyira nem értek hozá, de sztem a tanulóknak sem jó ha azt tanulják meg az iskolában h a vitás kérdések megoldása az erőszak és a primitív ordítozás. Mindenre megvannak a hivatalos és jogilag elfogadható módszerek, miért nem ilyeneket alkalmaz a lúzer tanár?
Am én nem ismerem azokat az osztálytársaimat, akik csinálják órákon a fesztivált, mert idén kerültem csak abba az osztályba, így nem is tudok és nem is akarom őket felelősségre vonni, sztem ez nem is az én feladatom, megvannak erre a közpénzből fizetett hivatalos szervek, akik csak arra várnak hogy legyen munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!