A tanárnak van joga órán üvöltözni, kiabálni? Szétmegy a fejem.
Figyelt kérdés
A tanárok általába diplomás, magukat értelmiséginek valló emberek, mégis gyakori hogy órán artikulátlanul üvöltöznek, és ezzel félelmet keltenek a tanuló ifjúság köreiben. Kérdés: van-e ehez joga a tanárnak?2011. júl. 23. 18:54
1/59 anonim válasza:
Joga nem tudom van-e, de meg kell érteni, hogy ők is csak emberek. Néha ők is besokallnak.
2/59 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy van-e rá oka? Esetleg fegyelmezési problémák vannak az osztályodban?
3/59 A kérdező kommentje:
Akko mér nem hív rendőrt vagy csendőrt??? Ne üvöltözzön!!! Nem bírom, mer egyrészt Jehova tanúja vagyok másrészt epilepsziás és a stressztől rohamot kaphatok.
2011. júl. 23. 19:04
4/59 A kérdező kommentje:
Akár van oka akár nincs mondom: nem bírom az üvöltözést, Oldja meg másként a problémáját.
2011. júl. 23. 19:05
5/59 anonim válasza:
Próbáld az ő szemszögéből látni a dolgokat. Te mit tennél, ha minden erővel azon lennél, hogy megtanítsd a gyerekeknek az adott leckét, de néhányan semmibe veszik a munkádat és sokadszori figyelmeztetésedre sem hallgatnak, sőt még annál jobban szemtelenkednek veled?
6/59 bromkrezol válasza:
Sima ügy, nagy mázlid van, hogy Jehova tanúja vagy. Minden nap imádkozz az Úrhoz, hogy lágyítsa meg a tanár szívét, és az osztályba járó, neveletlen teremtményeit is térítse jobb útra. Küldje el az ő angyalait segítségül, hogy kiválasztott gyermeke ne szenvedjék tovább...
7/59 A kérdező kommentje:
Szerintem a tanárnak is van iskolai szabályzat, munkaköri leírás ami rá vonatkozik, pl házirend meg ilyenek, és abban tutira le van írva hogy ilyen esetben mit kell tennie, és biztos vagyok benne, hogy nem az van odaírva, hogy ÜVÖLTSÖN órán, hogy a nyál fröcsköl a szemembe az első padban.
2011. júl. 23. 19:17
8/59 anonim válasza:
Érdekes módon nekem egy olyan tanárom volt, aki üvöltözött órán. És nem volt elég, hogy hangos, még hozzá elviselhetetlenül visító hangja volt. Más tanár egyéb módon is rendet tudott tartani. Persze ennél sem az volt a gond, hogy fegyelmezetlenek vagyunk, egyszerűen túl maximalista volt. Olyan dolgokat kérdezett tőlünk, amit még nem kellett volna tudnunk, természetesen a kérdésnél mindenki csak pislogott, ez meg elkezdett szapulni minket és természetesen üvöltött mint a fába szorult féreg. Isteni volt, amikor első pados dogát írtam, mellettem vonyított, már a fülem és a fejem is fájt tőle, gondolkodni, koncentrálni nem tudtam... Aztán persze kaptam a megjegyzést, hogy ilyen-olyan lusta vagyok. Örülök, hogy megszabadultam tőle.
9/59 anonim válasza:
"Oldja meg másként a problémáját"
Hohó! Ez nem a tanár problémája! Az iskolában viselkedni kell és kötelező a tanulónak! 50 évvel ezelött a rendetlenkedő tanuló akkorát kapott a pofájára hogy a fal adta a másikat.A leghülyébb gyereknek se jutott akkor az eszébe hogy a tanárra támadjon!És egyetlen szülőnek se!
10/59 A kérdező kommentje:
50 évvel ezelőtthöz képest most már jogállam van és demokrácia!!! Ehez a tanárnak is alkalmazkodnia kellene! Ne lépje túl a hatáskörét.
2011. júl. 23. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!