Jelentkeztem az egyik egyetemre szülői nyomás miatt, valószínűleg fel is fognak venni. Mit tegyek, ha én nem szeretnék odajárni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 21:37
2/11 anonim válasza:
én is így voltam, és sajnos csak pont arra az egyetemre vettek fel. elmentem mondván adok neki 1 esélyt. Nekem kínlódás volt, depis lettem és 1 semester után otthagytam és inkább itthon vagyok.beszéld meg velük ezt, mert tudom mennyire sz@r
3/11 anonim válasza:
Én azt csinálnám (és csinálom is), hogy bejelölném első helyen látványosan azt , amit ők akarnak, utána meg persze, amit én. És a tudtuk nélkül megváltoztatnám a sorrendet. Kész pont. Ők csak annyit fognak tudni, hogy nem vettek fel oda, ahova ők akarták, azt már nem kell tudniuk, hogy meg sem adtam az esélyt magamnak :))
4/11 anonim válasza:
hát nehéz kérdés.nem volt kötelező oda beadnod.nehéz bekerüln az egyetemre,próbáld elvégezni.
5/11 anonim válasza:
Nem mész el beiratkozni. A szüleiddel meg próbálj beszélni, mert itt a te jövőd a tét.
6/11 anonim válasza:
3. vagyok. Én azt csináltam, hogy tőlem elvárták orvosira menjek, de nem szerettem volna. Viszont a gyógyszerészet nagyon tetszett, ezért most megváltoztattam a sorrendet. Ha hasonló ponthatárok lesznek mint eddig voltak, akkor bizti benn vagyok :)) szüleim nem tudják, hogy sorrendet módosítottam, annyit mondok, hogy hát nem jött össze az orvosi.
7/11 anonim válasza:
Azt ugye tudjátok, hogy egy élelmesebb szülő ha megnézi, titi lebuktok. +Kaptok majd az OH-tól levelet, ahol az összes jelentkezési hely fel lesz tüntetve, hogy mi hol mennyi hány pont miért oda vettek fel stb. Ha kiderül, akkor szép konfliktus lesz ebből.
8/11 anonim válasza:
Lehet hogy az élelmesebb szülő észreveszi, viszont semmit sem tud már csinálni, utána meg már lehet akármilyen konfliktus nem tudja erőszakosan befolyásolni a döntéseketeket. Egy balhét meg megér hogy ne a szülők irányítsák az életetek. Én kereskedelem-marketingre akartam bekerülni, úgy nézett ki csak fizetősre vesznek fel. Viszont a pontjaim úgy alakultak hogy nyelvvizsgával+okj-s papírral együtt már simán bekerülhetek ha nem változik nagyon sokat a rendszer.A szülőknek nem tetszett, mert féltek/félnek hogy nem fogom elvégezni az egyetemet, amit saját magam választottam. Viszont megértettek és támogatnak a céljaim elérésében és a pénz spórolásában is :D. Ettől függetlenül ha nem támogattak volna se döntök másként...
9/11 anonim válasza:
Nem iratkozol be.
Vagy egyszerűbb: sorrendet módosítasz, első helyre cseréled azt, amit TE szeretnél. Én is ezt csináltam, volt két szak, mindkettőt szerettem volna, ők csak az egyiket akarták, én meg végülis, a másikat tettem előre. Oda vettek fel, lett egy háromnapos balhé. Aztán abbahagyták a hisztizést. Ennyi nyavalyát megér az a változtatás, a TE érdekedben: ez a TE életed, a TE jövőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!