Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mik azok az állások, amivel...

Mik azok az állások, amivel elég sokat lehet keresni, és valószínüleg el tudok sikeresen helyezkedni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 14:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
18/L
2011. júl. 15. 14:44
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Még azt kellett volna hozzátenni, hogy keveset kelljen tanulni, könnyű szak legyen. Így teljes még szebb a jövőkép.

Szeretem ezeket a kérdéseket... 'Jajj mit válasszak?' Tök mindegy, mi az a foglalkozás, csak jól meg tudjam szedni magam... -.-"

2011. júl. 15. 14:59
 3/17 anonim ***** válasza:

*Így lenne teljes és még szebb...

Már írni sem tudok, mert mindig felidegesítem magam.

2011. júl. 15. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

műkincstolvaj, okirat hamisító, lánykereskedő, uzsorás, gyémántbányász /ja az nem jó, ott már melózni kell/ szóval ilyenekben gondolkodj, meg 20-25 évben a sitten

utolsó, az előbb volt egy csaj akinek válaszoltam, PR-os akar lenni, valszeg nemrég látta valamelyk amerikai vackot és azt hitte az egész nap ebédelgetésből áll, a gazd elemzéseket, előrejelzéseket persze kimaradtak és ezért majd dől a lé

közben ha tudná mennyit melóznak nálunk ....

komolyan vicc kategória

2011. júl. 15. 15:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Műkörmös
2011. júl. 15. 16:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Olyan állásra gondoltam, amihez főiskola szükséges.

De azért köszönöm a sok idióta választ.

2011. júl. 15. 22:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk válassz olyat, ami érdekel, és talán van rá halvány esély, hogy jó is lennél benne...
2011. júl. 15. 22:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél főiskolára menni? Mert az most a "divat?" Menj Mérnöknek, abból is mondjuk villamosmérnöknek, vagy a gyógyszerészetire, és menj orvoslátogatónak.
2011. júl. 17. 17:02
 9/17 anonim ***** válasza:

Tehát olyan meló, ahol egész nap körmöt reszelgetsz, meg dumcsizol a telcsikén, ami természetesen céges?

Hát esetleg valami titkárnő, aki egy személyben a főnök dugókomája.

2011. júl. 17. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért kell lehurrogni a kérdezőt. Nem hinném hogy azért kérdezte, mert nem akar dolgozni de sokat akar keresni. Csak ha elmegy egyetemre és négy évig tanul valamilyen szakon, aztán egyetem után derül ki, hogy semmit nem lehet vele kezdeni, akkor megszívta.Szerintem teljesen normális kérdés ez az ő korában.
2011. júl. 17. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!