Mik azok az állások, amivel elég sokat lehet keresni, és valószínüleg el tudok sikeresen helyezkedni?
Még azt kellett volna hozzátenni, hogy keveset kelljen tanulni, könnyű szak legyen. Így teljes még szebb a jövőkép.
Szeretem ezeket a kérdéseket... 'Jajj mit válasszak?' Tök mindegy, mi az a foglalkozás, csak jól meg tudjam szedni magam... -.-"
*Így lenne teljes és még szebb...
Már írni sem tudok, mert mindig felidegesítem magam.
műkincstolvaj, okirat hamisító, lánykereskedő, uzsorás, gyémántbányász /ja az nem jó, ott már melózni kell/ szóval ilyenekben gondolkodj, meg 20-25 évben a sitten
utolsó, az előbb volt egy csaj akinek válaszoltam, PR-os akar lenni, valszeg nemrég látta valamelyk amerikai vackot és azt hitte az egész nap ebédelgetésből áll, a gazd elemzéseket, előrejelzéseket persze kimaradtak és ezért majd dől a lé
közben ha tudná mennyit melóznak nálunk ....
komolyan vicc kategória
Olyan állásra gondoltam, amihez főiskola szükséges.
De azért köszönöm a sok idióta választ.
Tehát olyan meló, ahol egész nap körmöt reszelgetsz, meg dumcsizol a telcsikén, ami természetesen céges?
Hát esetleg valami titkárnő, aki egy személyben a főnök dugókomája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!