A Szent Lászlóba vagy a Madáchba menjek? Valószínüleg mindkettőbe felvesznek, de nem tudok dönteni :S:S
A Madáchról én eléggé rosszakat hallottam, meg hogy eléggé sznobok járnak.
Megmondom, én kicsit elfogult vagyok a Lászlóval, mert ide járok, de nagyon erős suli, és szinte minden lehetőséged megvan, bármit is akarsz csinálni!
Meg azt mondják, hogy a László erősebb, mint a MIG. De neked kell döntened, melyik a szimpatikusabb. :)
Nem vehetnek fel mindkét helyre,mert automatikusan abba az iskolába nyersz felvételt, ami legelső azok között, ahova elég lett a pontod. Tehát ha a Szt. László van előbb és utána a Madách, és megfelelő pontod lesz a Szt. Lászlóba, a Madách névsorából kiesel. Sorrendet módosítani nem tudom, lehet-e még, de ha igen, azt írd előre, amelyiket jobban szeretnéd :D
Amúgy én a Szt. Lászlót mondanám,mert ismerőseim, akik oda járnak (van olaszos és kémiás is) imádják :)
annyira ne az alapján ítélj sztem., hogy itt ki mit ír (bár én is a saját sulim reklámozom...na mind1)
én a Madáchba járok, és nagyon szeretem, sok forma tanár van, max. magyaron fogsz unatkozni
énekórán tuti nem, nagyon kész az a tanár
hát annyira nem tudomom, kinek mi a sznob, de tény, van ebben a suliba is pár ringyó, de hol nem
ráadásul nem mindenki olyan, hamar meg lehet találni a veled egy hullámhosszon lévő egyéneket
a Szt. Lászlóról sajna nem tudok nyilatkozni
U.I: ha a Madáchba jössz, gyere RAJZSZAKKÖRRE, én imádom :)
Madách nagyon picit erősebb suli, egy kicsit sznob
Szent Laci is erős és jó a közösség, nagyon jófej mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!