Nem tudok dönteni (? )
Figyelt kérdés
Állatorvos esetleg kutyakiképző vagy kozmetikus. Ezek között vacillálok, nem tudom mi legyek!Melyik keres a legtöbbet?Melyikkel lehet kimenni külföldre dolgozni?Milyen sulik vannak??(ezekkel kapcsolatos)
Légy szíves segítsetek!!
Köszi:)
2011. jún. 5. 17:26
1/10 anonim válasza:
kutyakiképzővel ha tehetséges vagy, akkor nagyon sokat kereshetsz. De a legtöbbet az állatorvossal. Bármelyikkel ki lehet egyébként menni külföldre. Szerintem állatorvoshoz egyetem kell, a másik kettőt okj-val lehet megtanulni (ha van egyáltalán kutyakiképző okj)
2/10 anonim válasza:
Az állatorvoshoz egyetem kell, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán lehet tanulni egyedül az országban, a ponthatár 480-ból kb. 430. Viszont azzal nem értek egyet, hogy jól lehet keresni, a kezdő állatorvosi fizetés (általában egy másik állatorvos rendelőjében alkalmazottként) kb. bruttó 120 ezer Ft, ami nagyjából annyit tesz, hogy hazaviszel 80-at vagy 90-et...
3/10 A kérdező kommentje:
tudom, buta kérdés de mit jelent?OKJ
2011. jún. 5. 17:38
4/10 anonim válasza:
nem buta kérdés! használd a guglit :)
Állatorvost arra értettem, hogy ha van esze akkor nyit egy magánrendelőt. Mondjuk a saját házából feláldoz 3 szobát: 1 váró, 1 rendelő meg egy raktár, ozt jónapot. Szép pénzek mozognak ott, 1-1 injekció az 2-3000 huf, vagy az éves bolhátlanítás is szép árban van, és akkor még komolyabb baja nem is volt az állatnak..
5/10 anonim válasza:
SZERINTEM LEGY ALLATORVOS DE ABBOL IS MAR ANNYI VAN MINT EGEN A CSILAG EZERT A KUTYAKIKEPZO TANACSOSABB DE AHOZ PEDIG NAGYON NAGY GYOMORIDEG KELL MERT EN PELDAUL NEM BIRNEK EGY HABZOSZAJU EBBEL DOLGOZNI....................IGY MARADJ A KUTYAKOZMETIKUSNAL MERT JOL LEHET NAGYON KERESNI VELE HISZ A SZERETO GAZDIK KEPESEK AKAR 100.000 -REKET KOLTENI A KIS KEDVENCUKRE
6/10 anonim válasza:
caps off!! caps off!!caps off!! caps off!!caps off!! caps off!!
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Jól vagy??
2011. jún. 5. 20:49
8/10 anonim válasza:
Egyébként nincs nagyon sok állatorvos, és az elhelyezkedési esélyek jók. A Magyar Állatorvosi Kamarának jelenleg 2700 tagja van (ők azok az állatorvosok, akik nem csak a végzettséggel rendelkeznek, hanem jogosultak is praktizálni). Viszont ha az állatorvosnak saját magánrendelője van, akkor gyakorlatilag vállalkozó, ha tetszik neki, ha nem, és ezzel kapcsolatosan rengeteg költség merül fel. A kamarai tagdíjat is fizetni kell. Meg hát az sem alapvető, hogy az általad említett 3 feláldozható szoba egy saját lakásban a rendelkezésére áll! Ha meg egy másik állatorvos rendelőjében dolgozik, akkor meg tőle, mint az ő vállalkozásának a foglalkoztatottja fog fizetést kapni, és még abból is fizetnie kell a kamarai tagdíjat neki is. Szóval a látszat ellenére azért nem hullik a pénz az állatorvosokra!
9/10 anonim válasza:
előző: nyilván ha nem áldozható fel az a pár szoba, vagy nincs pénze belevágni, akkor nem nyit magánrendelőt. De ha nyit, akkor abból simán meg lehet gazdagodni, én csak ezt írtam. És mondjuk mellette még dolgozhat rendes állásban, és amikor nem ott dolgozik, akkor a magánrendelőjében fogad. Mondjuk ha bevállalós akkor megadja hogy állat ambulancia, és 20.00-6.00 között is fogad állatokat - nyilván többnyire ezért fel kell kelni, de az is egyértelmű hogy többet kérhet egy ilyen szolgáltatásért, mint ha délelőtt 11-kor rendelne. Több áldozat = több bevétel, ilyen a showbiznisz :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Tényleg "kevés" állatorvos van! A falunkba csak 1db 70 éves állatorvos van!
2011. jún. 6. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!