Hova jelentkezzek? Nem tudok dönteni 3 iskola között. Idegenforgalmi szakmenedzser képzésre szeretnék menni, de nem tudom hova.
Győr és Bp ugyan olyan messze van tőlem. A 2. és a 3. helyre kellene megjelölnöm a 3 közül de nem tudom melyik legyen az a kettő. A BGF nagyon messze van az állomástól, át kellene utaznom egész Pestet. A BKF közelebb van az állomáshoz és néztem még Győrben a SZE-t. Úgy hallottam hogy a három közül a BGF-re érdemesebb jelenkezni de nagyon messze van. Eddig úgy volt hogy a második helyre a BGF, harmadik helyre a SZE, de most hogy megnéztem a térképen elbizonytalanodtam.
A BKF vagy a SZE jobb?
Milyen állomástól van messze BGF?
Amiatt ne parázz h "át kell másznod" Pesten..
Megszokod, nem olyan vészes ám az a kis városon belüli utazgatás..
Hidd el jobban megéri a BGF..
Én is azért szerettem volna a BGF-re menni mert nagyon erős suli és azt mondják róla hogy az ott végzettek közül szinte mindenki talál munkát. Viszont beszélgettünk erről a szüleimmel és úgy döntöttünk, hogy inkább Győrbe jelentkezek a Széchenyire 1 helyre egészségügyi szervezőnek (diplomát ad), 2 helyre kereskedelmi szakmenedzsernek és 3. helyen idegenforgalmi szakmenedzsernek. Ők azt akarták hogy olyan szakra menjek ami diplomát ad, de mivel nem állunk úgy anyagilag államira kellett volna bejutnom. Államin pedig a legalsó ponthatár 380-nál kezdődik a tavalyi ponthatárok alapján. Egyedül Győrben találtam az egészségügyi szervezőt amihez tavaly 299 pont kellett államin. Remélem hogy nem sokkal fog emelkedni mert ahogy kiszámoltam 340-350 körül lesz a pontom. Jó lenne ha bejutnék arra, de ha csak a felsőfokú szakképzések közül sikerül valamelyikre az se baj, mert úgy beszéltük meg a szüleimmel hogy elvégzem azt 2 év alatt, közbe csinálok egy emelt szintű nyelvvizsgát és úgy meglesz a pontom arra hogy jelentkezhessek olyanra ami diplomát ad.Ha csak oda vesznek fel legalább lesz egy OKJ-s végzettségem és később egy diplomás is.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!