Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova jelentkezzek? Nem tudok...

Hova jelentkezzek? Nem tudok dönteni 3 iskola között. Idegenforgalmi szakmenedzser képzésre szeretnék menni, de nem tudom hova.

Figyelt kérdés

Győr és Bp ugyan olyan messze van tőlem. A 2. és a 3. helyre kellene megjelölnöm a 3 közül de nem tudom melyik legyen az a kettő. A BGF nagyon messze van az állomástól, át kellene utaznom egész Pestet. A BKF közelebb van az állomáshoz és néztem még Győrben a SZE-t. Úgy hallottam hogy a három közül a BGF-re érdemesebb jelenkezni de nagyon messze van. Eddig úgy volt hogy a második helyre a BGF, harmadik helyre a SZE, de most hogy megnéztem a térképen elbizonytalanodtam.

A BKF vagy a SZE jobb?

2011. febr. 9. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen állomástól van messze BGF?

Amiatt ne parázz h "át kell másznod" Pesten..

Megszokod, nem olyan vészes ám az a kis városon belüli utazgatás..

Hidd el jobban megéri a BGF..

2011. febr. 9. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a BGF egy elég neves és jó suli szerintem.Neked kell eldöntened hogy bevállalod e a több utat vagy ugy gondolod h végülis mindkettő ugyanazt a képesitst adja ugyhogy mindegy.Kollégium gondolom nem jöhet szóba,mert akkor irtad volna.Én mondjuk pont ilyen utazási dolgo miatt választottam a közelebbit,mert a sportmiatt nem tudtam kollégita lenni az utazás viszont egész napomat elvete volna,szóval neked kell eldönteni.
2011. febr. 9. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:
A keletibe vagy délibe tudok menni vonattal. Amúgy Győr és Pest is kb. 1 órára van tőlem. Koleszos nem akarok lenni. Azért is nem akanrék a BGF-re mert Pest azért éjszaka eléggé veszélyes város és nem szeretnék annyit utazni.
2011. febr. 9. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
akkor válaszd Győrt
2011. febr. 9. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerintemmár el is dölt.Figyu.végülis ha megszarzed ugyanazt a képesitést akor mindegy,amugy meg tényleg pest nem valami jó hely,biztonságosabb helyek is vannak.Amúgy ha még mindig nem dölt el ird fel egy papirra azt h mi van az egyik melett és mik az ellenérvek és majd összehasonlithatod,lehet egyértelmübb lesz mint gondolod ha meglátod h több jó van az egyik suli mellett.
2011. febr. 9. 18:35
 6/7 anonim ***** válasza:
mérlegeld h a BGF nagyon erős suli,elhelyezkedésnél nem mind1. én is csak azért megyek Szegedre koleszba,mert az ország másik végébe van tőlem,de ha ez kell hogy megfizessenek majd,vagy hogy egyáltalán állást kapjak,akkor megéri szerintem..:)
2011. febr. 10. 16:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Én is azért szerettem volna a BGF-re menni mert nagyon erős suli és azt mondják róla hogy az ott végzettek közül szinte mindenki talál munkát. Viszont beszélgettünk erről a szüleimmel és úgy döntöttünk, hogy inkább Győrbe jelentkezek a Széchenyire 1 helyre egészségügyi szervezőnek (diplomát ad), 2 helyre kereskedelmi szakmenedzsernek és 3. helyen idegenforgalmi szakmenedzsernek. Ők azt akarták hogy olyan szakra menjek ami diplomát ad, de mivel nem állunk úgy anyagilag államira kellett volna bejutnom. Államin pedig a legalsó ponthatár 380-nál kezdődik a tavalyi ponthatárok alapján. Egyedül Győrben találtam az egészségügyi szervezőt amihez tavaly 299 pont kellett államin. Remélem hogy nem sokkal fog emelkedni mert ahogy kiszámoltam 340-350 körül lesz a pontom. Jó lenne ha bejutnék arra, de ha csak a felsőfokú szakképzések közül sikerül valamelyikre az se baj, mert úgy beszéltük meg a szüleimmel hogy elvégzem azt 2 év alatt, közbe csinálok egy emelt szintű nyelvvizsgát és úgy meglesz a pontom arra hogy jelentkezhessek olyanra ami diplomát ad.Ha csak oda vesznek fel legalább lesz egy OKJ-s végzettségem és később egy diplomás is.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2011. febr. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!