Biosz emelt: 98%, kémia emelt 97%. Angol felsőfok (C1). --> irány az orvosi (? )!
"Senki nem csinál magának ennyi plusz munkát egy fölösleges emelt miatt."
Nem akartam egy alibi érettségivel orvosira menni. Az orvosin amúgyis nehezebb egy vizsgaidőszak, mint az érettségi. Aki meg a fórumon sír, mert az emelt biosz/kémia nem sikerült neki az orvosihoz az szerintem reménytelen eset. Ha még be is kerülne az első félévben kihullana az orvosiról.
Szerintem pedig aki fórumon vág fel, az a reménytelen eset. :)
Ha elrontották idén, nyilván nem veszik fel őket. Ha tényleg orvosok akarnak lenni, akkor 1 hétig sírnak, utána összeszedik magukat és jövőre újra megpróbálják.
"Ha tényleg orvosok akarnak lenni, akkor 1 hétig sírnak, utána összeszedik magukat és jövőre újra megpróbálják."
Ha meg véletlenül bekerülnek, akkor bukdácsolnak, apuka anyuka meg fizetheti a milliós tandíjakat, amíg bírják.
Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
szerintem remekül megértitek majd egymást:D kivéve ha azt a kérdést is te írtad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!