Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi! Kémia könyvek. Elmerje...

Orvosi! Kémia könyvek. Elmerjem adni?

Figyelt kérdés

Majdnem biztos, hogy felvesznek, persze ha nem jönne össze,lehet nem fizikával,hanem kémiával próbálkoznék,és akkor nem ártana,ha lennének könyveim. Viszont nyáron semmi időm nem lesz, jobb esetben utána se. Pénz kellene,hely meg nincs. Kémiát szinte egyáltalán nem tanultam,mert nem tanították:S, nagyon rossz tanárunk volt,szinte nem is volt óránk! Viszont van sok felkészítő könyvem, mert az elején azt gondoltam abból fogok,aztán fizika lett belőle. Elmerjem őket adni? Egy orvosis azt mondta, a kémia úgyis egy "telefonkönyv", középsulis könyv nem kell hozzá, vagy azért jó ha ott vannak? Segít? Talán a villányi ötösöm lesz számításos könyvét meghagyom,az kelleni fog? Biosz könyvekből a vastag embertanos(tudjátok az a 2kötetes) annak veszem még hasznát? (Bár az az egyetlen,ami hozzám nőtt:D, nehéz lenne megválni tőle,de ez elég gyerekes...)

Köszönöm a segítségeteket!

2011. máj. 25. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a kémiát megtartanám, nekem jól jöttek. Én is fizikával mentem, és mivel hiányzott a kémiás alap, 'kellett' hozzá a gimis nyelven leírott anyag, hogy először felfogtam ott, aztán jöhetett a durvább. Van Villányinak elég jó, ilyen emeltes-közepes tényanyag összefoglalós könyve, nekem olyanom volt:) A gimis biosznak viszont nem nagyon veszed hasznát, legalábbis, én nem igazán vettem:) de a könyvet megtarthatod, ha hozzádnőtt, nincs abban semmi rossz:) sote-n én ezeket tapasztaltam.
2011. máj. 25. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
azt nemtudom megmondani, hogy mennyire kellenek még, de engem érdekelnek, ha úgy döntesz eladod szóval akk szólj xD
2011. máj. 25. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Első köszönöm! Igazából nekem van ilyen "normál" kémiás könyvem, amit rendeltek a suliban, meg villányis,nem tudom melyik a jobb, a számításos könyvet sokan dicsérik, de az elméletis könyvet nem annyira..Mit gondolsz? 2. Mindenképp, egyébként biológia könyvek érdekelnek? Mert azoktól akkor lehet tényleg megválok a nyáron,ha felveszenk, szóval ha érdekel írj, és július végén már nyélbe is üthetjük.:D
2011. máj. 25. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen szinten vagy kémiából, de ha közel 0 (mint én voltam:D), akkor a kezdetekhez bármelyik jól jöhet, hogy ne kapj sokkot az első kémia számonkérés előtt:D számolni nem kell túl sokat, de azért akad egy-két példa, szerintem a legjobb, ha az első félévre megtartod mind, akkor fogod érezni, mi az amit tudsz használni, és 2. félévben már simán tovább adhatsz rajtuk:) sok sikert! (amúgy én a sotés tapasztalataimat írtam, szóval ha máshová mész, ott valszeg más:)) elsőő voltam
2011. máj. 26. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hello.Kérdező én is hasonló cipőben járok,illetve ugyanezen gondolkodtam vmelyik nap.Végül arra jutottam,hogy előbb megnézem hány pontom lesz,de az írásbelik alapján simán bent vagyok,aztán majd felteszem a netre a könyveket.De most,hogy látom,h még hasznát vehetem - igaz,én kémiából érettségiztem-,már nem vagyok olyan biztos benne.
2011. máj. 26. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy másnak is segített a kérdésem.:)
2011. máj. 26. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!