Régebbi kémia könyvek is jók az érettségire készüléshez, ugye?
Figyelt kérdés
Nem csak a legújabb kiadások, igaz?
Egyetemre járok jelenleg, és kicsit megszoktam, hogy átlag két évente jól átírogatják a könyveinket, és lehetőleg a módosított részekre mennek rá vizsgákon.
Szeretnék érettségizni kémiából, ingyen egy pár Villányi-féle könyvet be tudok szerezni, igaz azóta van belőlük újabb kiadás is. Akkora nagy a változás? Ha kell akkor meg tudom venni az újabbat is, de ha nem muszáj maradok a régieknél "ingyért".
2011. okt. 8. 15:39
1/4 anonim válasza:
Hát a régebbikbe kevesebb volt a követelmény. A legjobb szerintem a Mozaik 11-12. érettségire felkészítő. A legtartalmasabb kémia könyv, amit valaha találhattam. A villányis is jó, bár nekem abba sok dolog értelmetlen...
2/4 A kérdező kommentje:
Hmm... Tehát akkor jobb lenne az új. Ilyen 2007-es kiadások, azóta van 2008-as is.
2011. okt. 8. 16:05
3/4 anonim válasza:
Nekem Villányitól megvan az "Összefoglaló középiskolásoknak" ( [link] )és a Mozaik 11-12. is. A mozaik az érettségi követelményrendszerét követi pontosan, a villányisban több a magyarázat, kitekintés, érdekesség, de ugyanúgy benne van az elméleti anyag. Szerintem mindkettőt érdemes beszerezni. Mindkettő 2011-es, ha boltban veszed. ( a mozaikosból máris második kiadás van... nekem még a 2010-es van meg)
4/4 anonim válasza:
Ja, bocs,szóval a villányis 2010-es. De ez jobb, mint a régebbi összefoglaló társa, az a könyv félig üres, mert neked kell kitölteni, vagy levadászni netről a megoldásokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!