Kémia érettségi. Kinek milyen lett?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 11:54
41/69 anonim válasza:
nekem a teszt részében kb 5 hiba, viszont a térfogat %-ot elkúrtam idő hiányában...
42/69 A kérdező kommentje:
Majd ha megtudjátok, írjátok le az eredményt... :)
2011. máj. 14. 16:09
44/69 anonim válasza:
Gratulálok, az egész szép eredmény! Én is pont annyinak számoltam az enyémet, de csak holnap tudom meg! (Te, 87%-os ilyenre számítottál vagy jobbra/rosszabbra?)
45/69 anonim válasza:
rosszabbra valamennyivel, nálunk az átlag 70 körüli pedig jó suli
46/69 anonim válasza:
Én 57-tel már sikítva rohangálnék. :(
47/69 anonim válasza:
A mienk is kemény gimnázium és sajnos még sok kitűnő tanuló, penge kémiásnak sem sikerült 90 % felett. Én is kitűnő vagyok, de nem lesz meg 90% fölött! :( Remélem azért a tanárom jó fej lesz, már amennyire a javítókulcs engedi:)
48/69 anonim válasza:
naaaaa nem buktam meg lett kemény 34 pontom xD (én voltam az aki félt h csak 10 pontja lesz)
ebből lehet még 3 nem, egy jó szóbelivel?
ha nem akk is boldog vagyok :D
49/69 anonim válasza:
Ha 50-ből 26 pontot elérsz, akkor emgvan a hármas. :)
Grat! :)
50/69 anonim válasza:
Most már csak abban bízom, hogy azért tőled egy 20 ponttal többet elértem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!