Normális, hogy úgy érzem most kémia érettségi előtt, hogy semmit se tudok?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha teljesen üres lenne a fejem.. mintha semmit nem tanultam volna, pedig elég sokat szenvedtem vele... teljesen kétségbeestem.. olvasgatom át a dolgokat, mintha meg se tanultam volna.... ez normális ilyenkor? :S:S:S2011. máj. 11. 19:43
1/8 anonim válasza:
Igen, normális. A legtöbb ember így érzi vizsga előtt.
2/8 anonim válasza:
Igen normális. Bizonyos mennyiségű tudásanyag felett az agy nem képes egyszerre áttekinteni az egész info halmazt, és olyan érzésed lesz, mintha nem tudnál semmit, viszont konkrét kérdésre elő lehet turkálni a választ. Szokj hozzá! Ha természettudományos egyetemi képzésre mész akkor nagyon kevés olyan vizsgád lesz, ami előtt nem fogod érezni.
3/8 anonim válasza:
Persze,mindenki így van,amikor már telített a feje.Menj,tusolj le,nézz meg egy filmet,menj sétálni.Most már ne tanulj,csak pihend ki magad.Ami eddig nem ment,ezután se fog,a többit meg tudod.Sok szerencsét!
4/8 A kérdező kommentje:
De most tényleg attól félek, hogy megtanultam, de már mégse tudom.. mert ahogy nézem át, mintha tényleg nem tanultam volna meg... akkor ne aggódjak, ez természetes? :S
2011. máj. 11. 19:52
5/8 anonim válasza:
Én ugyanezt éreztem ma emelt biosz előtt. De megcsináltam. Neked is menni fog. :)
6/8 anonim válasza:
Hidd el, természetes. Ha tanultál, menni fog. Nekem is volt olyan vizsga előtt, hogy néztem a tételeket, és SEMMI nem jutott eszembe róluk, pedig megtanultam őket. Aztán vizsgán előjött minden:)
7/8 anonim válasza:
komoylan ezt a krédést én is írhattam volna:(:(:(
áhh és én legjobbna a számolásoktól félek mivan ha nem tudom elkezdeni és elbukok egy csomó pontot?
mivan ha 2es lesz ajjj idegrohamot kapok
8/8 anonim válasza:
Naná, hogy természetes és gyakori, de ilyenkor már nem szabad tanulni, sőt még belenézni se.
Ne tanulj, inkább pihenj. Menni fog
SOK SIKERT BUKO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!