Ez normális érettségi előtt? *-)
Szóval az az én problémám, hogy minden dolgozatot, felelést túl izgulok, de ez volt rám a jellemző a kisérettségik kapcsán is.
Közeledik az érettségi, egyszerűen annyira feszült vagyok már most, pedig még egy hónap van addig, hogy nem tudok aludni, fáradt vagyok, kimerült,és ez nem a tavaszi fáradtságnak köszönhetem, mert a koncentrációs képességem is gyengült mostanság, pedig nem akarom magam fényezni de nem vagyok rossz tanuló.
Mivel tudnám ezt legyőzni?
Előre is köszönöm, a válaszaitokat ! : )
Ui.: Sportolás, meg ezzel kapcsolatos felfrissítő elfoglaltságok nem jöhetnek számításba,egészségügyi okok miatt. : (
szóval akkor nem csak nálam van ez a stresszhelyzet:(
igen igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy mindenkinek sikerülni szokott általában, de akkor is, ááhhh...:(
köszönöm a biztatást azért !; )
: )
én is ezen a vonalon voltam eddig, hogy jó tavalyi érettségi feladatsorok, és HAJRÁ, de annyira elkeserített, hogy ott a szövegértés 60 perc adott, és 40 pontból lett 20-22 között...jól lehangolt:( megnéztem a második részt, és megmondom őszintén, hogy a verselemzést nem nekem találták ki, a novella az olyan elvont, és maradt az érvelés, hogy kezdjek majd hozzá, azaz, hogy vezessem fel a témát? Tudtok valamit tanácsolni?
Nagyon szépen köszönök mindent !;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!