Ez normális érettségi előtt? *-)
Szóval az az én problémám, hogy minden dolgozatot, felelést túl izgulok, de ez volt rám a jellemző a kisérettségik kapcsán is.
Közeledik az érettségi, egyszerűen annyira feszült vagyok már most, pedig még egy hónap van addig, hogy nem tudok aludni, fáradt vagyok, kimerült,és ez nem a tavaszi fáradtságnak köszönhetem, mert a koncentrációs képességem is gyengült mostanság, pedig nem akarom magam fényezni de nem vagyok rossz tanuló.
Mivel tudnám ezt legyőzni?
Előre is köszönöm, a válaszaitokat ! : )
Ui.: Sportolás, meg ezzel kapcsolatos felfrissítő elfoglaltságok nem jöhetnek számításba,egészségügyi okok miatt. : (
Szerintem a szövegértésre több idő kellett volna,ezen buktam el vagy 5 pontot. 5 perc volt hátra 9-ig,amikor még két feladattal egyáltalán nem voltam kész :-(
Volt az a táblázatos,az baromira nem volt nekem egyértelmű,úgyhogy átugrottam (később akartam visszatérni) de nem volt idő....így kitöltöttem pár sorát,és ennyi.
Nehéz volt amúgy szerintem,könnyebbre gondoltam.
Összehasonlítót írtam,az érvelés szar téma volt...remélem azért nem lett olyan gagyi :-)
Holnap matek,pihenjetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!