Kémia érettségi. Kinek milyen lett?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 11:54
1/69 anonim válasza:
Hát szerintem nem volt nagyon vészes, de azért könnyű se. Főleg a vörösiszapos feladat... Hát volt már könnyebb érettségi is belőle szerintem...
4/69 anonim válasza:
Akkor nemcsak én vagyok lehangolva... (első válaszoló voltam)
5/69 anonim válasza:
Nekem sem ment...úszott idén az orvosi.
6/69 anonim válasza:
nem csak te agy majdnem sírtam mikor kijöttem :(
7/69 anonim válasza:
Nagyon nehéz volt.A tavalyihoz képest nagy szivatás...az ehhez képest nagyon könnyű volt.Én is elsírtam magam a végén :(
8/69 A kérdező kommentje:
Lassan ilyen csoportos öngyilkosság-feeling lesz itt. :/ Tényleg nehezebb volt az előző évieknél...
2011. máj. 12. 12:43
9/69 anonim válasza:
Végig ötös voltam kémiából, egész évben keményen tanultam. A tavalyit 95%-re írtam meg (igaz két napja itthon) és az volt az álmom, hogy orvos legyek! Ez az idei kémia miatt ugrott. Én nagyon remélem, hogy egyszer majd megkapja az a büntetését, aki ezt összeállította. Végig küzdöttem vele, mindent megpróbáltam 120 perc alatt, de nem tudtam megcsinálni, már sírtam a végén! 90 %-t szerettem volna és nem is merem most megnézni a javítókulcsot.
10/69 anonim válasza:
Hát tényleg nehéz volt! Pl. ott volt a 2009-es, hát az annyira könnyű volt... Most miért nem tudtak egy hasonlót betenni? áhh........ :S (1.válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!