Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit vártok az idei biosz...

Mit vártok az idei biosz emelttől?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva érettségi. Tanultok még valamit? Van értelme? Mennyit és hogyan készültetek rá? Én remélem egyszerűbb lesz, mint a tavalyi, mert az országos szinten sikerült rosszul..:S
2011. máj. 4. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

értem hát gratulálni tudok csak :)

nekem kimaradtak életemből a versenyek is

viszont halasztani egy évet olyan link :S pff

azért köszi

2011. máj. 6. 08:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget! :) Nekem felsőfokú nyelvvizsgám van, de sajnos OKTV döntőbe nem jutottam be. :( Ennek ellenére ötös vagyok mindenből, a célom az általános orvosi kar. Remélem sikerül, de most megyek még bioszt tanulni:) Ja és gratulálok a 474 ponthoz, nagyon szép eredmény.
2011. máj. 6. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
A SOTE-s válaszolónak rossz volt az informátora...
2011. máj. 11. 16:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem volt benne egy negyed feladatnyi kiválasztás sem... Hát erről ennyit, nem szabad mindenkinek hinni, most végképp megtanultam..Ha egyáltalán sotés, mert én nem vagyok ebben biztos...
2011. máj. 12. 12:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem hogy kiválasztás, de még embertan is alig... Az egész tele volt kémiával, meg növényekkel, meg csírákkal, meg gyíkmadarakkal...

Minden évben van olyan, aki ismer valakit, aki hallott már olyanról, aki látott egy érettségit összeállító tanárt és ettől már bennfentesnek gondolja magát. Ennyit a SOTE-sról. (ha az egyáltalán)

2011. máj. 12. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!