Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vártok el egy nyelvtan-...

Mit vártok el egy nyelvtan- és irodalomkorrepetátortól? Több kérdés is van

Figyelt kérdés

20 éves andragógia hallgató vagyok és arra gondoltam, hogy e tárgyakból korrepetálást vállalnék a nyárra és ha bejön, akkor tanéven belül is csinálnám.

Mennyit kér el mostanában egy korrepetátor?

Szerintetek van rá igény?

Főként általános iskolásokkal foglalkoznék, megyeszékhelyen lakom, szóval diák van bőven, csak nem ismerem az igényeket.

Légyszi, segítsetek, mert nagyon jó lenne ha összejönne, már elegem van, hogy évek óta apám élelmiszerboltjában dolgozom, ki akarok törni.

2011. ápr. 28. 15:31
 1/2 Darcy01 ***** válasza:

Ha van igény, akkor nyert ügyed van. Csak azt várják el tőled, hogy segíts nekik abban, amit éppen nem értenek. És mivel általános iskolásokról van szó, kizárt dolognak tartom, hogy ne tudnál segíteni.

Hirdesd magad valamilyen formában (internet, helyi újság, iskolákban faliújságon, ismerőseid körében terjeszd el, hogy vállalnál korrepetálást).

Én matekot és fizikát korrepetáltam Budapesten, 1000-1500 Ft-ért óránként. A "béred" több dologtól is függhet, pl. te mész vagy hozzád jönnek, stb.

2011. ápr. 28. 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Van aki megbukott középiskolában tanév végén mondjuk irodalomból - Az olyanoknak tudnál segíteni pótvizsgára felkészülni
2016. máj. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!