Mennyire térhet el a középszintű szóbeli az emelttől?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Konkrétan most az egészségügyi alapism. gondolok.
Pl gondozástan,pszichológia, léektan... emelt szinten is pontosan az kell mint középszinten.
Szerintetek... lehetséges e az, hogy ami a középszinten van.. tétel ezekből részekből... az emelt szinten is ugyanez lesz?
Köszönöm válaszod!
2011. máj. 29. 15:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem a "B" tételeknél nem nagyon tér el, mert ott ugyanazok közép szinten, mint emelten. Ami a különbség - szerintem - az az "A" tételeknél van, ott az összefüggéseket is meg kell látni, pl. "Magyarázza el az életmódnak ízületekre gyakorolt hatását". Vagy a légzőrendszer és a keringési rendszer közötti összefüggések. Szerintem ennyi csak a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!