Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vártok az ideji érettségik...

Mit vártok az ideji érettségiktől? Nehezek lesznek? Milyen témaköröket reméltek irásbelikre?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom milyen témák lesznek, de ha ott is leírod, hogy "ideji" akkor 100% hogy -5 pontot ér legalább...
2011. ápr. 24. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:

azt várom el, hogy könnyű legyen:D

de nehéz lesz, és félek:S

2011. ápr. 24. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Kár azon agyalni, hogy nehezek lesznek-e, vagy sem. Minden évben ugyanolyan nehezek. De ha elő is fordul, hogy esetleg minimálisan eltérés van az átlagtól, abban sincs semmi szabályszerűség. És nem mondható el az érettségi egészéről, hogy ez most milyen volt, mert a tárgyak is függetlenek egymástól.

Ha tudod az anyagot, ismered az érettségi felépítését, csináltál már korábbi feladatlapokat, akkor meglepetés nem fog érni.

2011. ápr. 24. 15:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Töri tanárom szerint előfordulhat, hogy egy kicsit több vallásos cucc lesz benne, a KDNP miatt....de aztán kitudja...:) Kicsivel több, mint egy hát múlva megmondom...xD:)))
2011. ápr. 24. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha így indulsz az ideinek, akkor lavinát indítasz magad ellen.

(j nélkül is értjük a kérdést, és még a tanárod is díjazná, ha nem írnád így érettségin)

Na de kedves kérdező, melyik tárgyra gondolsz?

2011. ápr. 24. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
ANNAK ÖRÜLJETEK HA NEHÉZ MERT AKKOR MINDENKINEK NEHÉZ ÉS MINDENKI SZART ÍR ÉS AKKOR KÖNNYEBBEN BEKERÜLTÖK AHOVA JELENTKEZTETEK FŐISKOLÁBA VAGY EGYETEMRE!!!!!
2011. ápr. 24. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:

15:23 Azért szerintem van küönbség egy 2005-ös és egy tavalyi érettségi között..:) A 2005-ös matekot pl. öhögve megcsináltam 80 százalékosra (probaérettségin), mig a tavalyin volt 1-2 szivatós..

Mivel a tavalyi nem volt tul könnyű, abban reménykedek, hogy az idei könnyebb lesz. Amugy meg mindenkinek más a könnyű, változo, hogy kinek melyik tipusu feladat a kedvence..

2011. ápr. 24. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én véleményem szerint nehezebb lesz, mint eddig. Annyira szigorítani akarnak az oktatási rendszeren, hogy egyszerűen nem illene bele a képbe, ha egyszerű érettségi lenne idén...
2011. ápr. 24. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt várom tőle, hogy jól sikerült dolgozatokat fogok olvasni, és érdekes feleleteket hallani.
2011. ápr. 24. 20:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Bocsi, idei, oké :D / Pedig 5ös helyesíró vagyok, de ezt benéztem/

Amúgy nem arra gondoltam, hogy könnyű, vagy nehéz, mert sztem is jobb, ha nehezebb és akkor nem írja mindenki jóra, és nem emelkednek a ponthatáárok sokat.

Töri, magyar, angol, németre gondoltam első sorban, hogy milyen érvelést, levél és kifejtős témákat vártok.

Aktuális téma, esetleg valami olyasmi, ami rég volt, vagy ami gyakori.

Direkt nem írtam konkrét tárgyat.

2011. ápr. 24. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!