Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem, ha úgy...

Mit kellene tennem, ha úgy érzem, hogy az érettségi miatt kezdek pszichésen összeomlani? Minden nap tanulok, de az van bennem, hogy olyan kérdéseket kapok, amire nem tudom a választ, emiatt sírógörcsök vannak rajtam, meg ilyenek.

Figyelt kérdés
tegnap 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha készülsz, nem kapsz olyan kérdéseket, a szóbeli tételek előre kidolgozhatók. Töriből a forrásban is rengeteg minden benne van. Gyanítom, hogy nemcsak emiatt stresszelsz, hanem alapból izgulós és önbizalom-hiányos vagy, amiről a szüleid állandó elégedetlensége tehet.
tegnap 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyen megpróbáltatás még nem volt az életedben. Normális, hogy kivagy. Én az érettségi előtti időszakban gyakran arra keltem, hogy pánikrohamom van. De ez kezelhető és csak jobb lesz.
ma 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!