Ma írtuk meg a magyar érettségit. Ettől még kaphatok rá pontot?
Hát az irodalmi alak =az valamilyen irodalmi hős, regény szereplője, pont ezt beszéltük érettségi előtt valamelyik nap. Ne aggódj én is érveltem és szerintem nagyon elcsesztem. Én példának Madách: Ember tragédiáját, Édes Annát és Beszterce ostromát vettem, és ezeken keresztül mutattam be a személyiségváltozásokat. Aztán meg írtam a mai XXI. századi személyiségváltozásokról....ahogy néztem a nem hivatalos megoldás inkább Rómeó és Júlia kellett volna, mert különböző korszakhoz kellett őket kapcsolni, hát nekem is csak ezek jutottak eszembe:S
Hát valamennyi pontot kapsz rá az biztos mert gondolom bevezetted, meg ha jók a példák azt is figyelembe veszik, de a felét lehet levonják. Nekünk a magyar tanár mondta h ezt ne keverjük össze. Nem tudom ki vagy de együttérezek veled.
Sok szerencsét a matekhoz holnapra! Mert ha az is iylen nehéz lesz....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!