Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyar emelt érettségit...

Magyar emelt érettségit sikeresen letevők! Honnan tudtatok készülni? Mi a sikeretek titka?

Figyelt kérdés
kidolgozott tételek esetleg vannak? melyik könyvből tanuljak?
2009. nov. 19. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Én hagyományos érettségit tettem, de nekem annyi volt a titok, hogy pontosan kitűztem a célomat: tantárgyanként napi min. két tétel, előröl visszafelé tudni! Ehhez tartottam magam, igaz nehéz volt megállni, hogy néha ne aludjak helyette egy jót. :)

Szerintem vedd meg az "magyar nyelvi érettségi emeltszinten" c. könyvet, ha jól emlékszem ez a címe. Minden iskolában hirdetik és a nagyobb könyvesboltokban is kapható.

2009. nov. 19. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A szóbelin kívül tudásnak, csak a műveltségi résznél van jelentősége, a többi tulajdonképpen kreativitás. A Mohácsi könyveket olvasgattam. Mi a sikerem titka? 63% lett, szóval ez nem a legjobb lett, igaz ötös, de sz.art sem értem vele:D
2009. nov. 19. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
attól félek én is így fogok járni... és hova vettek fel úgy? vagy mihez kellett neked az irodalom?
2009. nov. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!