Nulla tudással magyar érettségit abszolválni?
A második úgy értette, hogy hiába van jó logikád, az orvosin semmire nem mész vele, ott magolni kell ezerrel! Ugyanez áll a magyar érettségire, szóval szokj hozzá, hogy le kell ülni, és beseggelni az anyagot, mert egyetemen is ez lesz.
Más: ha csak 40 tételt nem vagy képes megtanulni, mi lesz SOTE-n, ahol egy vizsgaidőszakban egy tárgyból minima 80-100 tételt kell megtanulni. És ez csak egy a 8-9, akárhány vizsga közül.
Arra rájöttem, hogy mire értette - a válaszoló szerint az orvosin nincs szükség logikára. Ilyet ne mondjon senki, főleg ne olyan, aki nem jár(t) oda. De szakadjunk le erről, és maradjunk a témánál - amiről szó van. Ne oktassuk ki egymást, légyszí! Én se teszem, Ti se tegyétek. Egyikünknek sincs hozzá joga.
Kérnék szépen még jó ötleteket. Sokkal többre értékelném, mint a hasztalan kioktatást/okoskodást.
Honnan veszed, hogy nem járok oda, és nem tudom, miről beszélek?
Senki nem oktatott ki egyébként, ezt csak te magyarázod bele.
A magyar érettségi a legkönnyebb. Megszerzed a tételeket és átolvasgatod. Néhány költő képet (hasonlatot pl) csak felismersz egy műben:D
Érettségin pedig a legköcsögebb tanár is jófej szokott lenni, hidd el:)
Egyébként nem mondom, hogy orvosin nincs szükség logikára, de bizony több a magolás.
És ezt úgy mondom, hogy oda járok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!