Milyen a pesterzsébeti Kossuth Lajos Gimnázium?
Értem.. Köszi a válaszokat.
Én is oda fogok járni, majd meglátom, hogy milyen lesz...(:
Nem tudjátok véletlenül, hogy első évben lesz-e nyelvtan és infó? Mert könyvet nem kapunk, de más iskolában, a nyelvi előkészítős osztályokban meg kapnak, de nem tudom, hogy itt lesz-e.
infoból sosincs könyv.. : DD
Nyelvtan meg fura az lehet h nem lesz nekedm ivel abból mindig adnakl könyvet.
am majd leirod hnapután h meik tanárokat kaptad? : D
Osztályfőnök,német: Horváth Ágnes
Magyar: Hargittay Gergely
Matek: Némethyné M. Mária
M.szaknyelv: Eckart Weisse
Tesi: Juhász Árpádné
Ének: Medgyes Sándor
Infó: Gersei Zsolt
Rajz: Novák Béla
+ még 4 német tanár, de ha nem németes osztályba jártál, akkor azokat nem biztos hogy ismered. :)
Horváthtal jól jártál jó pedagógiai érzéke van. : )
Hargittayról annyit tok h jófej viszont sosem tanitott még póttanárként se..
Némethyné a sok rossznál csak jobb lehet : )
Juhásszal szerencséd van sokkal jobb mint a kertészné sokkal engedékenyebb. : )
Megyó az Megyó külön kategória őt majd megismered am egy monoton és kötött pasas xD
Gerseit naon birtam sztem kifejezetten jó tanár érti h mit csinál és jól magyaráz : )
Béla bá is egy szimpatikus ember igazi "szivb*zi": DD rajzolgass sok szivet benne a monogramjával és tuti bevágósz nála : D
a német tanárokról sokat nem tok az tom h Weisse már naon régóta ott tanit tehát nem lehet rossz tanár ha itt tudott maradni. : )
Nos sztem szerencséd van mert ezek a a tanárok inkább a jobb kategóriát képezik sztem : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!