Mi legyek ha nagy leszek? (lent)
hú, nagyon szerencsés vagy! :) ha van tanári ambíciód, akkor mindenképpen megántanár legyél, ahhoz meg nem kell semmilyen egyetem, tanulj olyat, amit szivesen csinálnál hobbikánt.
a magántanárkodással jó sokat lehet keresni, ha jó vagy, mellette lehet egy másik állásod, amit felfoghatsz hobbiként.
ha én lennék a helyedben, akkor ezt csinálnám.
köszönöm a válaszokat. csak magántanárként kiépíteni egy diákkört nem kis munka,és nem is állandó bevétel (úgy értem hogy lemondják az órákat stb.) most is korrepetálok diákokat,de azért más lenne egy iskolában főállásban tanítani..
gondolkodtam hogy kimegyek Németo.ba de igazából nem tudnám azt a két szakot megcsinálni hogy tanár legyek hivatalosan.. a német mellé gondoltam a matekot vagy ha az nem megy a földrajzot.. mind2 nagyon nehéz,nem hinném hogy az a páros menne..
meg elhelyezkedni..:D örülnék ha kapnék tanárként munkát,de ahhoz kellenének kapcsolatok is..:/
köszönöm a válaszokat :)
És ha nem tanár lennél, hanem tanító, aki az alsósokkal foglalkozik? Amúgy nem hiszem, hogy nem találnál állást, okosnak, rendesnek tűnsz, biztosan menne. :-)
3. Válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!