Csak szerintem fölösleges ezaz egész szalagtűző mizéria?
Na szóval, az én "imádott" osztályom az már most be van zsongva a szalagtűző miatt(főleg a lányok) és hónapokkal az egész előtt megy már a szócsata, hogy milyen tánc,milyen ruha blablabla.
Na engem ez rohadtul nem érdekel, hangot is adtam ennek, rögtön én lettem a fő köcs.g
Érveimet le is írom, hogy miért tartom baromságnak ezt az egész képmutatást.
1: Pénz KIDOBÁS, fölösleges költekezés tánctanárra, ruhákra, meg még tököm tudja mire
2: Mit ünneplünk?! Kapok egy gané szalagot, hát kösz, na de hol van az ÉRETTSÉGI? SEHOL! Ok, sikeres érettségi után még értem a bulit, na de előtte hónapokkal? Ne röhögtess.
3: Szánalmas iskolám jópofizása, a szülők előtt, hogy jobb színben mutassa magát. Férgek.
Remélem kapok velem egyező véleményeket!
Jaj, kicsim! Ez legyen életed legnagyobb problémája.
Olyat pedig leírni, hogy utálom a szüleimet, hát nem vall igazán nagy érettségre.
Nem az a megoldás az élet gongjaira, hogy ilyen alpári módon ledorongolsz mindent és mindenkit magad körül. Vigyázz, mert nagyon egyedül maradhatsz a végére!
Nem, nem felesleges a szalagavató!
Utolsó:
Azt se tudod milyenek a szüleim, és ja már most egyedül vagyok mint a kisujjam.
Jól van a
Én is most fogok érettségizni, pár hónapja volt a szalagavatóm. Én is elég negatív gondolkodású vagyok, tiszta hülyeségnek tartottam az egészet, a nem létező f*szom kivolt vele eleinte meg közben meg a végén is, hogy minden este ott kellett táncolnom) nem volt akkora sorsfordító esemény. Főleg, hogy még el is rontottuk, de rohadtul. xD Halálra fogom röhögni magam a videón. :D
Lány vagyok, úgyhogy az egészben a ruhám tetszett a legjobban. Az gyönyörű volt. :) Ez a lányoknak tényleg fontos. Amúgy pedig... be kell valljam, megvan ennek a maga bája. Alapvetően szeretem a zenét, a táncot, bár most épp nem járok táncolni. De jót tesz a léleknek. Ha tényleg érett vagy, lehet ha eljárnál máshova táncolni, máshogy gondolnád. :D Bátyám, aki már nem "fúj a tánc lányoknak való" gondolkodású volt, eljött velem pár éve, magától, és most már tiszta függő. Rettentően megváltozott, sokkal nyitottabb és boldogabb lett, és a barátnőjét is ott ismerte meg. Csak mondom.
Bocs a sok dumáért, alapvetően azt akartam megkérdezni, hogy miről írsz? Nekem is van egy készülő történetem/könyvem. Érdekelne a tiéd, ha nem veszed tolakodásnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!