Mennyiért tanítanak manapság egy szalagtűző táncot?
Mitől függ? Zene, hossz, tanulók száma, egyéb? Kérlek azt is írjátok le, h melyik tanévben volt/van/lesz, és h melyik városban.
Nagyon köszönöm!
Szia.
Mi most kezdtük el, tegnap volt a 2. óránk.:) Nekünk a tánctanár 130000 FT-ért vállalta el úgy, hogy végig csináljuk a a szalagtűzőig /kivéve nyáron/, és ha kell plusz óra, akkor bevállalja. :) Most még heti 1 óra van, 12.-ben már heti 2 lesz, kb. másfél óra.
Amúgy a következő tanévben lesz a szalagtűző és Debrecenben lesz :)
Nekünk nem a zenétől és a tanulók számától függött.
Ja és kicsi plusz, hogy nagybátyám tanítja :)
jesszus már most?
én idén szalagavatóztam, szeptemberben kezdtük. Heti 4 keringő az évfolyamnak 3 osztály(2-2) és egy osztálytánc.
azthiszem 2000ft volt. december 11-én volt a szalagavató.Megtudtuk csinálni így is, felesleges még elkezdeni szerintem..
második vagyok tehát, kedden 2 óra keringő(8-9. órában) pénteken 5.óra osztálytánc tesi helyett, 6. lyukas és 7-8 ban volt 2óra keringő.
+ a szalagavató előtt egy csomó óráról elengedtek, hogy tudjunk próbálni.
Ez a több havi próba összesen fejenként 2000ft volt. ja és még a helyszínen is előtte való nap volt főpróba+szalagavató előtt.
Az első vagyok. Nálunk a suliba mindenki elkezdi már április-május fele. Nekünk ott kezdődik a probléma, hogy még azt se lehet tudni, hogy mikor lesz a szalagtűző, csak szeptemberben derül ki, így egyértelmű volt, hogy már most elkezdtük. :)
2000 FT? Az szép. :)
Nekünk biztos több lesz, mert kevesen vagyunk.
Második válaszoló vagyok!
Budapesten lakom, és járok suliba, XIV. kerület. Szóval Szeptember első heteiben kezdtük, ugyanaz a tanár tanította a keringőt is az osztálytáncot is egybe 2000ft. Tehát kedden 2óra keringő az évfolyamnak és péntekenis 2 óra(3osztály, kb. 33-25-25fő, szóval az évfolyamra olyan 85 ember+ persze volt aki nem is szalagavatózott, de voltak akik hoztak embert, tehát nem az osztályból választottak párt, így még nőtt a létszám egy párral.) Ezen kívül ugyanaz az ember tanított heti 1-1-1 órát az osztályoknak külön külön osztálytáncot.
A végén pedig mindenki odaadta neki a 2000ft ot, tehát nem heti vagy havi 2000 hanem az egész 3 hónap volt annyi fejenként, tehát nem páronként. ebben az árban az osztálytánc is benne volt.
Magyarul kb. 90 főnek tanított heti 4 órában keringőt és 3X1 óra osztálytáncot, tehát heti 7 óráért kapott 3 hónapra 180 000ft körüli összeget. Még kicsit kezdő volt, és nem hiszem hogy ez volt a főállása, csak hobbi, mert szerintem még tanult vagy ilyesmi.így is megvolt neki legalább a 2000 ft os órabér+másik suliban is tanított, szóval nem volt neki így se rossz üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!