Csak szerintem fölösleges ezaz egész szalagtűző mizéria?
Na szóval, az én "imádott" osztályom az már most be van zsongva a szalagtűző miatt(főleg a lányok) és hónapokkal az egész előtt megy már a szócsata, hogy milyen tánc,milyen ruha blablabla.
Na engem ez rohadtul nem érdekel, hangot is adtam ennek, rögtön én lettem a fő köcs.g
Érveimet le is írom, hogy miért tartom baromságnak ezt az egész képmutatást.
1: Pénz KIDOBÁS, fölösleges költekezés tánctanárra, ruhákra, meg még tököm tudja mire
2: Mit ünneplünk?! Kapok egy gané szalagot, hát kösz, na de hol van az ÉRETTSÉGI? SEHOL! Ok, sikeres érettségi után még értem a bulit, na de előtte hónapokkal? Ne röhögtess.
3: Szánalmas iskolám jópofizása, a szülők előtt, hogy jobb színben mutassa magát. Férgek.
Remélem kapok velem egyező véleményeket!
egyetértek veled
csak az energiát és az időt veszi el a tanulás elől ráadásul elég drága is
Abban az egyben egyetértek veled, hogy hülyeség érettségi előtt csinálni.
Érted, most van egy szalagavató, aztán utána még vagy 3-4 hónap míg suliba jársz (meg ugye van ahol első félévben van), aztán az se biztos hogy egyáltalán leérettségizel...
Szóval jobb lenne inkább utána.
Viszont maga a szalagavató egy nagyon szép esemény, lezár egy 4 (vagy 5) éves szakaszt, és szerintem ennek meg kell adni a módját. Nem a szalag a lényeg, hanem maga a rendezvény, a hangulat, stb.
A halál kínjának kell ez a felvonulás, nekem olyan mű, láttam tavaly a szalagtűzőt.
Sok álmosoly, mindenki ki adja a fontos embert.
Áá megveszek ettől.
Szerintem van értelme. Mármint ha ebből indulsz ki, akkor mire jó az esküvő, a karácsony, a húsvéti locsolás, hogy nyáron nyaralni megyünk, vagy hogy a szülinapodon tortát kapsz?
Mindnek ugyanaz a lényege: ünnep, ami megszakítja a hétköznapok monotonitását. Hidd el, idővel megtanulod értékelni ezeket.
Most a szalagtűzőt igazán nem te értékeled, hanem a szüleid, nagyszüleid. Én ebben a szellemben készültem, tudtam, hogy ha nem is érzelgős a családom, azért megfordul a fejükben, hogy milyen szép nagy lányuk lett. Valójában erről szól.
Egyébként meg ha nem akarsz, akkor ne vegyél részt benne. De egy jó élménytől fosztod meg magad. Anno a mi osztályunkban is voltak páran, akik "nem vesznek részt, mert baromság". Aztán persze amikor már mentek a próbák és látták, hogy jó, akartak jönni, borították az egész koreográfiánkat. Szupercsodálatos volt, ngyon örültünk nekik.
Próbálj meg felnőni. Ez egy kicsit erről is szól.
Utálom a szüleimet is, nagyszüleim már nem élnek szóval nekem ez az egész fölösleges.
Fel vagyok már nőve szerintem, és nekem ez nem élmény.
Élmény nekem amatőrfilmet forgatni, vagy egy újabb lapot megírni a saját könyvemből, de sajnálom nekem ez a nagy felhajtás nem élmény hanem csak nyűg.
Persze te biztos sokkal nyíltabb, pozitívabb felfogású ember vagy mint én.
nekem jövőre lesz de lány létemre nem rajongok érte. sem azért h minden szabadidőm egy táncra menjen el ahelyett hogy az érettségire készülnék,és tényleg ennyi pénzt kidobni.. a meghívó sem éri meg az árát,utána meg úgyis mindenki húz bulizni,nem nagyon van 18 éves aki bálozgatni akar..
amúgy meg fogd fel gy h pár hónap és érett leszel,már majdnem végzel...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!