A Tóth Árpád Gimnázium vagy a Fazekas Mihály Gimnázium jobb?
Debrecen
Biológia tagozat
Nem vagyok ideges:D
Nem vettem észre hogy 2 válaszoló van.
Az hogy idajárnak ismerőseid nem olyan mintha oda is járnál,rengeteg dolgot nem tudsz így megtudni és a kialakult kép se teljesen objektív.
Nem csak tényeket írtál,pl. az hogy el van csúszva a számlákkal vagy nagyobb a könyvtár nem igaz,bár a Fazekas könyvtárában még nem voltam de valószínűleg te sem a TÁG könyvtárában.A ranglista nagyon szépen mutat,de nem sokat ér,főleg hogy csak pár % eltérés van az iskolák között.A TÁG reálban a legerősebb,reálgimnáziumnak lett alapítva,a biosznak,kémiának nagy hagyományai vannak,bár nem tudom hogy neked ez reál tantárgynak számít-e.Azt egy szóval se írtam hogy matekban nem erős a Fazekas,az egyik legerősebb a városban,de az utóbbi években a nyelvszakokra nehezebb oda bekerülni,mint matekra(tudom,mert több volt oszt.társam is felvételizett oda)
Az ivóvizedet inkább nem kommentálnám,ha csak ezt tudod ismételgetni akkor úgy látszik jobb érveket hoztam fel.
Azért írtam ezeket le,mert a TÁGról és a Kossuthról ùgy beszéltél mint 2 rossz suliról a Fazekas meg mintha tökéletes lenne,de ez nem igaz,semmivel sem rosszabbak mint a Fazekas.És ezt elég sok Fazekasosról vettem észre.
íme a legfrissebb "ranglista,"
Sasoljátok csak meg sznob sulit pártolók, melyik a legjobb debreceni suli országos viszonylatban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!