Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Tóth Árpád Gimnázium vagy a...

A Tóth Árpád Gimnázium vagy a Fazekas Mihály Gimnázium jobb?

Figyelt kérdés

Debrecen

Biológia tagozat

2010. nov. 12. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én TÁGról tudok mondani ezt is-azt is.

Engem anno felvettek biokémre. Központim 76 pont lett, bioszom 90% kémiám 84%

A pénzelés az van tényleg. Drogozásról nem tudok, habár a TÁG-bálok jól szoktak sikerülni :)

2011. márc. 10. 20:22
 42/80 A kérdező kommentje:
Sokat kell tanulni?tanárok milyenek?
2011. márc. 11. 13:25
 43/80 anonim ***** válasza:

Tanulni sokat kell nagyon, igen. TÁGosok mellett a sima gimnazisták elbújhatnak (nem akarok senkit megsérteni). Én Biokémes voltam, de a magyart, matekot, törit, földrajzot keményen megkövetelték, a biosz, kémia az ugye alap volt. Sokszor készítettünk kiselőadást, beadandót, könyvből apró betűs részeket sorra be kellett vágni, de ha valaki egy ilyen szintű iskolában akar tanulni, az tudja, hogy mit vállal ezzel.

A tanárok amúgy szerintem nagyon rendesek, megértőek, segítőkészek. Csupa jót tudok mondani róluk. Nekem nagyon pozitív élményeim vannak.

2011. márc. 11. 22:45
 44/80 anonim ***** válasza:
Mennyire nehéz bekerülni a TÁG nyek tagozatára? angol
2011. márc. 18. 12:24
 45/80 anonim ***** válasza:

A TÁG erősebb suli viszont nekem nem szimpi.Oda nagyon agyasok járnak és a közösség sem olyan jó mint a Fazekasban.(ismerősöktől hallom)

Ha kitűnő tanuló vagy akkor a TÁG,ha nem teljesen akkor Fazekas.

2011. márc. 18. 14:37
 46/80 A kérdező kommentje:

én nem vagyok kitűnő tanuló

szerintetek ha ideiglenes listán 50. körül vagyok akkor felvesznek?

2011. márc. 18. 15:13
 47/80 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy csak kitűnők járnak oda. Mármint a TÁg-ba. Az unokatestvérem nem volt kitűnő, jó pár négyese volt, és az osztályukba sokan nem voltak kitűnők általánosba, de bekerültek!!! Biztos jó felvételit írtak.
2011. márc. 18. 19:28
 48/80 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Biztos van azért esélyed, ne add fel! Melyik tagozatot írtad be? Csak egyet vagy többet is?

2011. márc. 18. 19:29
 49/80 A kérdező kommentje:

többet is beírtam meg az iskolát is felhívtuk ők is azt mondták van esélyem

csak megkérdeztem ti mit gondoltok róla

2011. márc. 19. 13:56
 50/80 anonim ***** válasza:
Na...??? felvettek?
2011. jún. 7. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!