A Tóth Árpád Gimnázium vagy a Fazekas Mihály Gimnázium jobb?
Debrecen
Biológia tagozat
Sziasztok!
Én TÁGról tudok mondani ezt is-azt is.
Engem anno felvettek biokémre. Központim 76 pont lett, bioszom 90% kémiám 84%
A pénzelés az van tényleg. Drogozásról nem tudok, habár a TÁG-bálok jól szoktak sikerülni :)
Tanulni sokat kell nagyon, igen. TÁGosok mellett a sima gimnazisták elbújhatnak (nem akarok senkit megsérteni). Én Biokémes voltam, de a magyart, matekot, törit, földrajzot keményen megkövetelték, a biosz, kémia az ugye alap volt. Sokszor készítettünk kiselőadást, beadandót, könyvből apró betűs részeket sorra be kellett vágni, de ha valaki egy ilyen szintű iskolában akar tanulni, az tudja, hogy mit vállal ezzel.
A tanárok amúgy szerintem nagyon rendesek, megértőek, segítőkészek. Csupa jót tudok mondani róluk. Nekem nagyon pozitív élményeim vannak.
A TÁG erősebb suli viszont nekem nem szimpi.Oda nagyon agyasok járnak és a közösség sem olyan jó mint a Fazekasban.(ismerősöktől hallom)
Ha kitűnő tanuló vagy akkor a TÁG,ha nem teljesen akkor Fazekas.
én nem vagyok kitűnő tanuló
szerintetek ha ideiglenes listán 50. körül vagyok akkor felvesznek?
Kérdező!
Biztos van azért esélyed, ne add fel! Melyik tagozatot írtad be? Csak egyet vagy többet is?
többet is beírtam meg az iskolát is felhívtuk ők is azt mondták van esélyem
csak megkérdeztem ti mit gondoltok róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!