Szerintetek a Szinyei Merse Pál Gimnázium vagy a Madách Imre Gimnázium a jobb? Mert mind a kettőben indul spanyol tagozat és nem tudom melyiket jelöljem meg előrébb
Ha csak nem hullik a szüleid ölébe naponta 100.000 forint, akkor Szinyei! Nagyon jó a spanyol tagozata; sokat romlott az iskola színvonala az elmúlt években, de a spanyol még mindig népszerű, és közel sem nevezhető "gyűjtőtagozatnak".
Madáchba sznobok járnak főként (tisztelet a kivételnek), nem túl jó a társaság, és nem is veszik olyan komolyan a nyelvet, ahogy hallottam .
a Madách , nagyon-nagyon erős, erősen megválogatják kiket vesznek fel.. 70pont alatt nem is lehet bejutni.. ERŐS
a Szinyei ..azt inkább középerősnek mondanám..
02-16 00:07
senkit nem ismerek a madáchban, akinek az ölébe hullana napi 100000 ft. mig tényleg erős, ÉS komolyan is veszik nemcsak a nyelvet, hanem mindent. viszont csak fél osztály van,akik biztos, hogy spanyolul tanulnak a haladó angol mellett, az egyik osztályban pedig elosztják, hogy ki mit tanul, és -azt hiszem-azután lehet cserélgetni,de ez nem biztos. szinyeiről nem hallottam sokat, szóval valószínűleg nem egy rosszhírű versenyistálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!