Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tantárgyból csináltatok...

Milyen tantárgyból csináltatok emelt érettségit? Miért választottátok azt?

Figyelt kérdés
Mi miatt választottátok azt a tantárgyat? Nehéz volt vagy könnyű? Milyen irányba mentetek tovább, esetleg van amit megbántatok?

ma 15:33
 1/2 Sanyi2025 válasza:
100%

Angol és történelem. Történelemből muszáj volt, mert töri szakos voltam, angolnál szerintem nem volt jelentősége, csak ez a tárgy ment a legjobban és nagy volt az arcom. Nem volt nehéz.

Angol szakra mentem, mert lusta voltam már tanulni. Utólag talán jobb lett volna a törit is bevállalni mellé, de akkor nem volt erőm már tanulni.

Ha történész leszek, azt talán nem bánom meg. Ha általános vagy középiskolai tanár, azt biztos megbánom, de ezt tudtam már akkor is, hogy nem akarok tanár lenni. Nem is lettem tanár, némi útkeresés után multiknál lettem irodai rabszolga.

ma 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Angolból, de utólag, évekkel a rendes érettségim után, mivel addigra tanultam meg normálisan a nyelvet. Így már nem volt nehéz.
ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!