Aki nem a kérdőíves módszert választotta, melyik kutatási módszert alkalmazta a szakdolgozatában?
Milyen terjedelmű lett maga a kutatási rész? Témát is meg lehet nevezni.
Köszönöm!!
Én magam komplexen kutattam a szakdolgozatomban, de a fő rész a kérdőíven volt. Egyik ismerősöm szintúgy, de neki mélyinterjúja is volt, s talán az hangsúlyosabb is volt.
Nyilván neki valahol ez elvárás is volt, hisz magasabb szintű képzés volt, s mindenestül lett 100 oldal kb.
Volt tanulmány, amiben én is mellőzve a kérdőíveket, elemeztem, elég változó kiterjedéssel, de itt nem fektettem hangsúlyt az elméletre...
Köszönöm a válaszokat!
Én most elakadtam ezzel a résszel. Az elméleti rész már nagyjából megvan, de ez most kicsit nehezebben megy. Kérdőíves kutatást gondoltam először, de nem biztos, hogy a kérdések szélesebb körben megválaszolhatók... Így valamiféle elemzés maradt hátra, de nem igazán tudom, hogyan csináljam.
Valaki ki tudja tölteni? Ezen a linken található: [link]
Pár perc alatt megoldható. 🙂
Köszönöm előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!