Csak egy halk kérdés. Szerintetek az egyetemisták hány százaléka íratja meg mással a szakdolgozatát?
#3: Előfordulhat olyan, hogy egy - elvileg 100%-os - garanciát biztosító cég nem úgy írja meg, hogy az teljesen kompatibilis legyen a követelményekkel? :D
Szerintem ez alap kellene hogy legyen. Mondjuk sosem fogom megtudni a választ a kérdésemre, mert nyílván ilyen emberkék nem fognak itt nekem válaszolni ill. bevallani.
Különösebben szerintem nem elterjedt, ha valaki eljut a szakdolgozatig, akkor nem mondom, hogy könnyű megírni, de általában nem ez szokta a problémát okozni.
Én személyesen olyat ismerek, aki a szakdolgozatának egy programozással kapcsolatos részét íratta meg egy ismerőssel, persze pénzért, de nem az egész szakdolgozatot.
Ennél úgy vélem, sokkal gyakoribb, főleg talán kis egyetemeken, hogy kis túlzással majdnem a konzulens írja meg a szakdolgozatot, annyi segítséget ad hozzá, hogy önálló gondolatnak nem is kell különösebben lennie.
Mikor egyetemista voltam én 4 szakdogát írtam meg másoknak. Nem vagyok rá büszke de kellett a pénz. Nem kérek privátot mert már nem foglalkozom ilyennel.
Nálunk jellemzően az újgazdag csemeték nem értek rá ezzel foglalkozni pedig az eszük meg lett volna hozzá.
Én már jó rég írtam diplomamunkát, de nálunk akkor fel sem merült senkiben.
Ha nem én írom, hogy tudom megvédeni ??? Nem is értem ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!